logo
Imprimir
27-08-2019 | 13:07hs
•EL RIPOLLèS

La Junta de Govern de Ripoll aprova la construcció dels nous vestidors del Camp d’esports

És evident que amb aquestes noves instal·lacions el camp de futbol oferirà uns vestidors de qualitat amb les condicions necessàries de funcionalitat, seguretat i habitabilitat responent a la demanda i normativa actual que es demana

La Junta de Govern local va aprovar ahir, inicialment, el projecte bàsic per la construcció dels nous vestidors del camp d’Esports Municipal de Ripoll. Això suposa que un cop transcorregut el termini d’informació pública, el projecte bàsic quedarà definitivament aprovat i es podrà procedir a iniciar els tràmits per començar l’obra. Seguint aquestes premisses, la idea amb què treballa el consistori és que les obres comencin abans de finalitzar l’any i tinguin una durada d’uns 12 mesos.

Actualment el camp de futbol disposa ara d’uns vestidors en mal estat, que presenten problemes de sostenibilitat, amb una capacitat insuficient per l’ús intensiu de les instal·lacions i que no compleixen les necessitats actuals que han de tenir unes instal·lacions d’aquest tipus. Tenint en compte la projecció de futur de la zona esportiva, visible en el Pla Director presentat fa uns mesos, en el que es contempla una nova zona de vestidors, i el mal estat dels actuals vestidors, no té sentit rehabilitar-los. Per això els serveis tècnics del mateix Ajuntament, han redactat el projecte bàsic de la construcció del nou equipament, que ascendeix a una quantitat de 413.600.00 €.

Els nous vestidors s’ubicaran on actualment hi ha les banquetes. Es proposa edificar un edifici de 150 m2, de dues plantes, una d’elles semi soterrada, que servirà d’unió i connexió entre les dues cotes de la zona esportiva, camp de futbol i zona de piscina i pavelló esportiu. L’edificació estarà composta per tres mòduls, un amb dos vestidors per a grups i dos vestidors per a tècnics, un mòdul central d’accés amb diferents utilitats i un mòdul de magatzem. A la part inferior s’hi ubicarà l’entitat esportiva Tenis Taula, que requereix d’unes instal·lacions adequades per l’esport que practica.

És evident que amb aquestes noves instal·lacions el camp de futbol oferirà uns vestidors de qualitat amb les condicions necessàries de funcionalitat, seguretat i habitabilitat responent a la demanda i normativa actual que es demana.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/98706_lajuntadegovernderipollaprovalacon-trucciodel-nou-ve-tidor-delcampde-port--1.htm