logo
Imprimir
26-08-2019 | 14:33hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Els estudiants guanyadors del premi 'Joves i Més!' marxen cap a les Planes de Son

Aquest viatge és el premi que dóna l'Ajuntament d'Olot a aquests joves de 4t d'ESO amb l'objectiu de potenciar i reconèixer el seu esforç personal en l'àmbit escolar

Aquest matí els estudiants guanyadors del premi "Joves i Més!" han sortit d'Olot en direcció a Planes de Son. Els 10 joves s'han reunit a la Plaça Clarà on, després de fer-se una fotografia de grup, han pujat a l'autocar que els ha de portar a gaudir d'una setmana a l'equipament d'educació ambiental i científica MónNatura Pirineus.

Els alumnes premiats aquesta edició han estat:

Maria Barranco Duran (Institut Bosc de la Coma)
Llibertat Beà Pascual (Institut Montsacopa)
Laia Clavaguera Coma (Escola Pia)
Clàudia Compte López (Cor De Maria)
Clàudia Jané Martínez De La Casa (Institut La Garrotxa)
Laura Llorens Nierga (Escola Cor De Maria)
Clàudia Oliveras Ribas (Institut Montsacopa)
Alba Puigdemont Castanyer (Institut Bosc de la Coma)
Francesc Tresserras Pujades (Escola Pia)
Èric Turon Robles (Institut Montsacopa)

Aquest viatge és el premi que dóna l'Ajuntament d'Olot a aquests joves de 4t d'ESO amb l'objectiu de potenciar i reconèixer el seu esforç personal en l'àmbit escolar, valorar el seu esperit emprenedor i la coherència i el compromís que demostren envers la ciutat i la comarca. Aquest, a diferència d'altres premis, no pretén donar un guardó als millors expedients acadèmics, sinó que valora altres aspectes relacionats amb la trajectòria de l'alumne i la seva relació amb la ciutat d'Olot. Durant aquesta estada de 5 dies a Les Planes de Son, els nois i les noies, sempre acompanyats d'un/a monitor/a de Rocatomba (empresa col·laboradora), podran gaudir de múltiples activitats de lleure, cultura, natura i ciència en el mateix equipament.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/98497_el-e-tudiant-guanyador-delpremijove-ime-marxencapale-plane-de-on-1.htm