logo
Imprimir
22-08-2019 | 13:34hs
•EL RIPOLLèS

L'ajuntament de Ripoll rep els infants sahrauís i famílies participants del projecte 'Vacances en pau'

El projecte Vacances en Pau està organitzat per la Delegació del Front Polisario conjuntament amb totes les entitats solidàries amb el Poble Sahrauí a Catalunya

Ahir a la tarda l'Ajuntament de Ripoll va rebre als nens i nenes sahrauís i a les famílies Ripolleses voluntàries participants del projecte "Vacances en pau", en un acte que va tenir lloc a la Sala de Plens amb l'alcalde Jordi Munell, el Regidor de Benestar Social, Joan Maria Roig i el Regidor i Cap de l'Àrea de Serveis al Territori, Sostenibilitat i Empresa de l'Ajuntament i President del Consell Comarcal, Joaquim Colomer.

El projecte Vacances en Pau està organitzat per la Delegació del Front Polisario conjuntament amb totes les entitats solidàries amb el Poble Sahrauí a Catalunya. Sota el lema, Acull un somriure, els mesos d'estiu les famílies catalanes acullen a infants sahrauís d'entre 10 i 12 anys, dels campaments de refugiats a Tindouf. Enguany són 6 els infants que passen l'estiu a Ripoll fugint de les altes temperatures que durant l'estiu s'arriba al Sàhara, que oscil·len diàriament entre els 45 i 50 graus. A més l'experiència els permet viure en unes condicions diferents de les que viuen la resta de l'any en la inhòspita hammada algeriana i garantir-los assistència sanitària adequada i una dieta equilibrada.

L'alcalde Jordi Munell va explicar que des de fa temps, l'Ajuntament de Ripoll, col·labora en aquest projecte per tal que aquests nens refugiats puguin gaudir d'unes vacances en un entorn diferent, i alhora, per apropar la realitat del poble sahrauí a les famílies que els acullen i a la nostra vila.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/97850_lajuntamentderipollrepel-infant-ahraui-ifamilie-participant-delprojectevacance-enpau-2.htm