logo
Imprimir
09-08-2019 | 00:07hs
•+ NOTíCIES

L'Espai Gironès entrega els premis del segon sorteig d'escapades al parc de Futuroscope

Per optar a les escapades a Futuroscope, per viure experiències amb les tecnologies més avançades, calia presentar tiquets de compra o de consumició

L'Espai Gironès ha fet entrega dels premis del segon sorteig d'escapades al parc de Futuroscope de Poitiers, a França, que s'ha dut a terme al Centre Comercial coincidint amb la campanya de rebaixes d'estiu. Els guanyadors són Silvia Martín, de Girona, que s'ha endut un pack d'entrades de dos dies per a dos adults i dos menors, amb nit d'hotel inclòs. També han obtingut un premi Roser Vilamasana, de Girona; Maria Victoria Plaja, de La Bisbal d'Empordà; Dolors Rigart d'Olot; Anna Cullell d'Anglès); i Lidia Tejero de Sant Gregori, que han guanyat, cada una, un pack de quatre entrades d'un dia.

Per optar a les escapades a Futuroscope, per viure experiències amb les tecnologies més avançades, calia presentar tiquets de compra o de consumició.El gerent d'Espai Gironès, Pau Jordà, ha destacat que la iniciativa "encaixa amb la campanya institucional Espai Infinit i amb l'objectiu del Centre d'acostar les noves tecnologies i d'oferir oportunitats per conèixer les darreres novetats i viure noves experiències". I la directora de Futuroscope, Montserrat Balaguer, ha remarcat que Catalunya és un dels principals mercats emissors en relació als visitants del Parc i concretament les comarques gironines per la proximitat a França.

L'Espai Gironès ha consolidat així el seu portal de "viatges al futur" amb escapades a un Parc temàtic amb atraccions basades amb les darreres tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals i robòtiques. A Futuroscope es poden viure un conjunt de 25 experiències sorprenents, entre les quals hi ha un viatge a bord d'una màquina on es té la sensació de volar i amb la qual es pot fer un recorregut pels 5 continents, sobrevolant el desert, saltant en caiguda lliure des d'un gratacel a Dubai o planejant entre globus aerostàtics. També hi ha una zona de dues hectàrees amb multitud de jocs a l'aire lliure i es pot viure una aventura 4D molt divertida, entre moltes altres ofertes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/95296_le-paigirone-entregael-premi-del-egon-orteigde-capade-alparcdefuturo-cope-3.htm