logo
Imprimir
01-08-2019 | 20:22hs
•+ NOTíCIES

L'ajuntament i l'Obra Social 'la Caixa' signen un conveni per garantir les sortides escolars dels alumnes de Salt

L'acord, que suposa una aportació de 6.000 euros, beneficiarà a 1.700 alumnes durant aquest curs 2019-2020

L'Ajuntament de Salt i l'Obra Social 'la Caixa' han signat un conveni per aquest curs 2019-2020 que permetrà als alumnes de primària de Salt gaudir de les sortides culturals programades a les escoles. La voluntat és evitar que la situació socioeconòmica de les famílies sigui un fre per l'accés dels alumnes a la cultura.

L´alcalde, Jordi Viñas, i la directora d'Institucions a Girona de Caixabank, Gemma Batlle, han signat l'acord que suposa una aportació de 6.000 euros per assegurar les sortides dels alumnes dels centres públics de primària de Salt. En total, pràcticament 1.700 alumnes podran gaudir d'aquesta ajuda, que es va engegar durant aquesta legislatura.

Viñas ha explicat que els centres educatius de la nostra vila "es troben amb grans dificultats per gestionar i garantir el transport d'aquestes sortides educatiu-culturals, degut a la realitat socioeconòmica de les famílies que no poden fer front al seu pagament".

"En els darrers anys, l'acord signat entre l'Obra Social la Caixa i l'ajuntament ha permès garantir que tots els alumnes de primària de Salt poguessin gaudir d'aquestes sortides, treballant així per reduir les diferències entre alumnes i la segregació escolar", ha afegit




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/95015_lajuntamentilobra-ociallacaixa-ignenunconvenipergarantirle-ortide-e-colar-del-alumne-de-alt-2.htm