logo
Imprimir
28-07-2019 | 15:17hs
•BESALú, VILA COMTAL

Les furgoteques fan parada a la Under Bridge de Besalú

La fira, que enguany celebra la seva quarta edició, es farà de dijous a diumenge i compta amb diverses propostes musicals

L'entorn medieval de la vila comtal de Besalú es combinarà a partir de demà i fins diumenge amb perfecta sincronia amb el to urbà dels 'foodtrucks', en el marc de la quarta edició del Under Bridge, una iniciativa impulsada al seu moment per tres joves del municipi que arriba de nou plenament consolidada, tal com demostren les 11.000 persones assistents que va congregar la cita l'any passat. "El nostre objectiu és mantenir la mateixa línia de les altres edicions, la mateixa filosofia, tot i que incorporarem alguna sorpresa", explica Andreu Prujà, un dels organitzadors de l'esdeveniment.

Segons Prujà, l'objectiu és confeccionar un programa que sigui apte per a tots els públics. "El que volem, i el que busquem, és que pugui venir tothom, des d'un grup d'amics fins a una família amb els nens", detalla. De propostes per satisfer aquesta premissa, de ben segur que no en faltaran, ja que sota l'incomparable pont romànic de Besalú i la seva rodalia s'hi aplegaran una dotzena de foodtrucks amb diferents propostes gastronòmiques i, a més, també s'hi deixarà notar el ritme musical de diversos grups.

El programa

El tret de sortida d'aquesta quarta edició tindrà lloc a partir de demà (de 18h a 01h), un dia en el qual trepitjaran els escenaris els grups Strawberry Friends i Cesc Oficial. Divendres, per la seva banda, l'activitat de l'Underbridge Market s'allargarà fins a la matinada (de 18h a 03h), mentre que en aquest cas el ritme el posaran l'Escola de Música Punt de Solfa, Udols de Llop i Wikipop.

També s'allargarà fins a les tres de la matinada l'activitat de dissabte, jornada que tindrà la música de Morgat Morgat, Kilombo i Two DJs, mentre que diumenge l'Underbridge Market tancarà portes a les dotze de la nit, amb actuació musical de Swing.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/94696_le-furgoteque-fanparadaalaunderbridgedebe-alu-2.htm