logo
Imprimir
16-07-2019 | 13:57hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'alcaldessa de Girona rep el nou president de la Cambra de Comerç de Girona

Es tracta de la primera trobada institucional entre Marta Madrenas i Jaume Fàbrega des que aquest últim va prendre possessió del càrrec

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut aquest matí el president de la Cambra de Comerç de Girona, Jaume Fàbrega. La trobada institucional, que ha tingut lloc al despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Girona, és la primera que fan les dues autoritats des que Fàbrega va prendre possessió del càrrec el passat 7 de juny. En la conversa, s'han tractat diversos temes relacionats amb el municipi, com la situació econòmica de la ciutat i les peticions del món empresarial.

Madrenas també ha explicat a Fàbrega detalls sobre el projecte de Girona, territori tecnològic, una iniciativa que pretén fer de Girona un espai on desenvolupar iniciatives tecnològiques i fomentar les vocacions en aquest camp entre els més joves. La Cambra formarà part de les institucions impulsores d'aquest projecte, segons han acordat avui Madrenas i Fàbrega. "És un projecte clau per a la Girona del futur que volem anar treballant de manera transversal amb tots els agents socials, econòmics i educatius de la ciutat. La implicació de la Cambra de Comerç serà important per aportar també el punt de vista empresarial en tot aquest projecte", ha destacat l'alcaldessa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/94267_lalcalde-adegironarepelnoupre-identdelacambradecomercdegirona-1.htm