logo
Imprimir
16-07-2019 | 09:19hs
•ALT EMPORDà

L'Ajuntament de la Jonquera incorporarà dos vehicles elèctrics a la seva flota

Les noves adquisicions substituiran els antics vehicles, que provocaven moltes més emissions de gasos contaminants

L'Ajuntament adquirirà dos vehicles nous, 100% elèctrics. Tal com assenyala l'alcaldessa, Sònia Martínez: "això demostra el ferm compromís de l'equip de govern pel medi ambient i la sostenibilitat". Des de la Regidoria de Medi Ambient, fa temps que es dediquen esforços per potenciar l'ús de vehicles de baixes emissions de CO2.

Un dels vehicles (furgoneta Nissan NV 200) anirà destinat a la Regidoria de Govern Local. Es tracta d'una furgoneta equipada amb una bateria de 40Kwh, que permet tenir una autonomia de fins a 300 km en conducció urbana. L'altre vehicle (Kia Soul elèctric) es destinarà als serveis municipals, i es tracta d'un turisme equipat amb una bateria de 39,2Kwh, que permet una autonomia de 277 km en conducció urbana. Amb la incorporació d'aquests transports, de zero emissions, es podran substituir dos vehicles obsolets, que contaminaven l'aire amb majors emissions i eren causa de més pol·lució.

L'actuació s'ha efectuat en correspondència i seguint l'exemple de les darreres contractacions dutes a terme per part del Consorci Català pel Desenvolupament Local, amb el qual aquest consistori manté un acord marc de mobilitat sostenible. L'adhesió de dos vehicles elèctrics a la flota municipal expressa aquest interès i preocupació per adoptar mesures sostenibles i més respectuoses amb la natura i el medi que ens envolta.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/94177_lajuntamentdelajonqueraincorporarado-vehicle-electric-ala-evaflota-2.htm