logo
Imprimir
15-07-2019 | 12:43hs
•TARRAGONA

CaixaBank i la Cambra de Tarragona renoven la seva aliança a favor de les empreses tarragonines

CaixaBank col·laborarà, a través de les seves oficines operatives i de representació situades als continents africà i asiàtic, amb les missions comercials que la cambra realitzi

CaixaBank i la Cambra de Tarragona han renovat la seva aliança per col·laborar en l'àmbit de la internacionalització. El conveni, signat pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, reafirma el suport de l'entitat financera a les activitats de la cambra en comerç exterior que passen per l'assessorament en mercats internacionals, la celebració de jornades informatives sobre països a on exportar i les missions comercials que la cambra tarragonina ha programat a diversos països africans i americans.

L'acord inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departaments de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha manifestat que l'acord de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Tarragona "és una mostra del compromís de l'entitat financera amb les empreses de Tarragona". Així mateix, Masana ha destacat el paper fonamental del comerç exterior en l'economia tarragonina.

La presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, ha agraït a CaixaBank el seu compromís amb la internacionalització i ha recordat que "amb els convenis Premium estem creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona i també amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia, i al servei de l'emprenedoria".

Tres centres especialitzats a la demarcació de Tarragona

CaixaBank posa a disposició de les empreses de Tarragona tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. Als centres, ubicats a Tarragona, Reus i Tortosa, treballen per la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank dona suport a 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d'empresa de l'entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. A més, CaixaBank ofereix serveis pioners com l'atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades a les mateixes oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per a aquest servei.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/94170_caixabankilacambradetarragonarenovenla-evaaliancaafavordele-empre-e-tarragonine--2.htm