logo
Imprimir
13-07-2019 | 09:00hs
•BAIX EMPORDà

Caminada Nocturna Solidària de la Vall d'Aro el proper 16 de juliol i 15 d'agost

Paral·lelament cinquena edició de la Vall d'Aro Run Series amb tres Marxes-Curses

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro organitza aquest estiu de 2019 dues edicions de la Caminada Nocturna Solidària de la Vall d'Aro. La primera és el proper dimarts 16 de juliol (22 h) amb sortida i arribada al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro amb un recorregut de 9 km per diversos punts del municipi. La segona dijous 15 d'agost (22 h) amb sortida i arribada a la Sala Polivalent de Castell d'Aro per a un itinerari de 8'5 km. Les dues propostes tenen caràcter solidari, ja que els 2 euros d'inscripció (anticipada o de 21 a 21.30 h el mateix dia de l'activitat) es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple i l'Associació Oncolliga de Platja d'Aro. Tot i que s'organitzen aprofitant les nits de lluna plena, cal portar llanterna o frontal i hi haurà refrigeri final per a tots els participants.

També en l'àmbit de les activitats de lleure actiu, aquest estiu s'organitza la cinquena edició de la Vall d'Aro Run Series amb una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l'entorn natural de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, amb un circuit de tres curses de perfil tècnic i de recorreguts similars que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos del municipi poc coneguts pel turisme tradicional: La Lineal-Camí de Ronda (diumenge 28 de juliol), La Nocturna de Castell d'Aro (dissabte 31 d'agost) i La Clàssica de Platja d'Aro (diumenge 22 de setembre), amb la novetat que les dues darreres incorporen a la cursa tècnica també la modalitat de marxa popular amb sortides independents amb una hora de diferència, amb la voluntat d'oferir més possibilitats de participació.

Les activitats esportives d'estiu al municipi però, van començar a les darreries de juny amb múltiples possibilitats a les Vies Braves de S'Agaró i de Cavall Bernat a la Platja d'Aro, i que tindran continuïtat fins a finals d'agost (immersió lleugera, natació guiada, snorkling guiat, iniciació a la natació en aigües obertes i eco-swinning). Simultàniament, de l'1 de juliol al 30 d'agost es desenvolupa una nova edició del Casal Municipal Esportiu que combina jornades a l'aire lliure i propostes a la Sala Polivalent de Castell d'Aro i al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. Altres activitats esportives les properes setmanes d'estiu són: 10è Circuit Vòlei Platja Costa Brava (dissabte 17 d'agost), Torneig Llampec d'Escacs en motiu de la Festa Major de Platja d'Aro (diumenge 18 d'agost), 22a Travessia Nedant-CN Riembau (diumenge 1 de setembre) o la 9a Marxa de l'Escurçó en el marc de la Festa Major de Castell d'Aro (diumenge 8 de setembre).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/94117_caminadanocturna-olidariadelavalldaroelproper16dejulioli15dago-t-2.htm