logo
Imprimir
12-07-2019 | 11:48hs
•+ NOTíCIES

L'equip de govern de Sant Gregori conté 18 àrees distribuïdes entre 8 regidors i regidores de l'equip de govern de Junts per Sant Gregori

El primer Ple de la legislatura va aprovar la Valorització de Llocs de Treball municipals que s'aplicarà entre 2019 i 2021

L'equip de govern de Junts per Sant Gregori va definir el nou cartipàs municipal per la legislatura 2019-2023 en el ple extraordinari celebrat el dilluns 1 de juliol.

El cartipàs conté 18 àrees distribuïdes entre 8 regidors i regidores de l'equip de govern de Junts per Sant Gregori. El primer tinent d'alcalde, Josep Nadal, és el responsable de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, i Servei a les persones; la segona tinent d'alcalde, Àfrica Masó, és la responsable d'Ensenyament, Salut, Igualtat i Participació Ciutadana; la tercera tinent d'alcalde, Sílvia Brunet, que s'estrena com a regidora porta Medi Ambient i Entorn Natural; el regidor Eduard Grabulosa continua amb les àrees d'Urbanisme, Mobilitat i Via pública; el regidor Mia Serra també segueix amb les àrees de Territori i Pagesia; la regidora Júlia Sunyer que també entra de nou com a regidora porta Cultura i Patrimoni i la regidora Mònica Arnau que també és regidora per primera vegada assumeix Joventut i està adscrita a Cultura i Patrimoni. L'alcalde, Quim Roca, tindrà com a àrees específiques Governació, Esports, Hisenda, Comunicació, Seguretat i Protecció Civil.

En el ple també es van aprovar les periodicitats del Ple, cada dos mesos, la creació de les Juntes de Govern, cada quinze dies, i la constitució de les diferents comissions informatives així com els representants municipals a cada òrgan col·legiat. Durant la sessió plenària que configura l'organització municipal també es van aprovar les retribucions dels regidors i regidores en funció de les assistències i la retribució en forma de nòmina a l'alcalde que congela la xifra mensual de 1.322 euros bruts per aquest 2019. I tindrà un increment de 227 euros bruts (exercici 2020) i de 213 euros bruts (exercici 2021). Una formula d'increment en consonància a la periodicitat en que s'incrementaran les retribucions del personal municipal degut a la Valorització de Llocs de Treball que s'aplicarà a l'Ajuntament de Sant Gregori.

En el primer Ple ordinari de la legislatura
El primer Ple de la legislatura s'ha celebrat aquest dilluns 8 de juliol, es va aprovar la Valorització de Llocs de Treball municipals que s'aplicarà entre 2019 i 2021. L'increment general per valor de 220.000 euros és el resultat de tot el procés de revisió dels llocs de treball que s'ha treballat entre l'Ajuntament de Sant Gregori, el Comitè de Treballadors i el Sindicat durant els darrers mesos. S'aplicarà en aquests tres exercicis per consolidar la xifra total al capítol de personal.

En el Ple també es va aprovar una modificació de crèdit per a realitzar dues inversions en equipaments municipals. La instal·lació de plaques solars a la coberta de l'edifici de l'Espai Jove Cal Bolet, per un import de 15.000 euros, dels quals 10.788 provenen d'una subvenció de la Diputació de Girona, corresponent al 70% de la despesa prevista. Una acció que permetrà un estalvi del cost energètic de l'equipament. I el suplement de 6.000 euros per complementar els 30.000 inicials per a l'obra de reforma dels serveis del pavelló municipal d'esports. Les dues obres estan previstes de licitar en la primera Junta de Govern de la legislatura prevista per aquest dilluns 15 de juliol.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/94070_lequipdegovernde-antgregoriconte18aree-di-tribuide-entre8regidor-iregidore-delequipdegoverndejunt-per-antgregori-2.htm