logo
Imprimir
09-07-2019 | 22:08hs
•CATALUNYA NORD

Perpinyà acollirà tres concerts durant el 35è 'Festival Radio France Occitanie Montpellier'

Els espectacles seran gratuïts i es celebraran aquest divendres a diversos indrets de la capital de la Catalunya Nord

Enguany serà la quarta vegada que Perpinyà participa en el prestigiós 'Festival Radio France Occitanie Montpellier', un certamen que presenta 153 concerts arreu de la regió d'Occitània. De fet, el festival arrenca demà i s'allargarà fins al divendres 26 de juliol.

La ciutat de Perpinyà també en formarà part, i aquest mateix divendres 12 de juliol hi haurà fins a tres concerts gratuïts. El primer tindrà lloc als Jardins de l'Evêché (18:30h) i anirà a càrrec de 'Les Ombres', un duet format per Margaux Blanchard (viola de gamba) i Thierry Gomar (percussions i vibràfon).

El segon dels concerts del 'Festival Radio France Occitanie Montpellier' el protagonitzarà el 'Trio SR9' integrat per Paul Changarnier, Nicolas Cousin i Alexandre Esperet. L'espectacle començarà a les 8 del vespre i es farà en el Convent dels Dominics de Perpinyà.

També el Convent dels Dominics acollirà el tercer concert que es podrà gaudir a la ciutat de Perpinyà. A partir de les 21:45h, 'Le Quatuor Ellipsos' oferirà un espectacle dinàmic i en el qual interpretaran peces molt conegudes de diferents gèneres musicals. El grup està integrat per Paul-Fathi Lacombe (saxòfon soprano), Julien Bréchet (saxòfon alt), Sylvain Jarry (saxòfon tenor) i Nicolas Herrouët (saxòfon baríton) i són considerats com un dels millors quartats dels saxofons actuals.

Així doncs, Perpinyà es prepara per acollir uns tres espectacles variats i que prometen molt. La qualitat dels artistes i el fet que les entrades siguin gratuïtes fan preveure un ple absolut. En aquest sentit, s'ha establert un nombre limitat de places i es demana que s'assisteixi als recintes amb antelació. En cas de mal temps, els concerts es realitzaran en el Convent dels Mínims, un dels indrets amb més història i emblemàtics de la ciutat catalano-francesa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/93905_perpinyaacolliratre-concert-durantel35efe-tivalradiofranceoccitaniemontpellier-2.htm