logo
Imprimir
07-07-2019 | 18:47hs
•ALT EMPORDà

Garriguella celebra una animada Diada de la Gent Gran

L'esdeveniment ha congregat unes 250 persones al municipi de l'Alt Empordà

El municipi alt-empordanès de Garriguella ha celebrat avui la seva tradicional Diada de la Gent Gran, un esdeveniment que ha resultat un èxit rotund tenint en compte que s'ha celebrat rodejat d'unes 250 persones.

L'activitat s'ha iniciat al matí amb un ofici solemne a l'església del poble. Tot seguit, els assistents s'han reunit a la pista polivalent de Garriguella per fer el tradicional dinar de germanor, un àpat que no només ha comptat amb la presència de la gent més gran del poble, sinó també de joves. Tots ells han pogut gaudir d'un bon àpat on no han faltat els aperitius, els entremesos i una bona paella, així com un gelat i cava. El dinar ha estat amenitzat per un grup de la Fundació ALTEM, que han ofert un espectacle musical de playback.

Mentre es feia el dinar, els comensals han hagut de mirar en més d'una ocasió cap al cel, des d'on es gestava una tempesta que s'ha deixat notar puntualment, tot i que també s'ha agraït perquè ha refrescat l'ambient. A més, durant el dinar s'han entregat els regals als presents: les senyores han estat obsequiades amb un havà i els senyors, amb un barret de palla.

L'anècdota de la jornada ha arribat en forma de fotografia. En aquest sentit, un grup de gent del poble ha creat una porta de fusta ben engalanada i adornada i tots els assistents que han passat per aquest espai s'han pres una bonica imatge de record.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/93811_garriguellacelebraunaanimadadiadadelagentgran-1.htm