logo
Imprimir
25-06-2019 | 17:29hs
•EL RIPOLLèS

Quaranta anys de Festival Internacional de Música de Ripoll

Àries d'òpera en reconeixement a Montserrat Caballé, The Sey Sisters i Sant Andreu Jazz Band, algunes de les actuacions més destacades del cicle

Aquest migdia, en el marc del claustre del monestir de Ripoll s'ha presentat el programa del 40è Festival Internacional de Música de Ripoll, que tindrà lloc a Ripoll del 14 de juliol al 31 d'agost, amb un total de 8 propostes. A la presentació hi ha assistit per part de l'Ajuntament la recentment Regidora de Cultura Montsina Llimós, així com el regidor de cultura de la passada legislatura, Ramon Santanach. Per part de l'associació Amics de la Música hi han assistit Joan Amils com a president i Anna Cassany com a Vicepresidenta.

Joan Amils ha destacat "la qualitat que tindrà enguany el festival per fer una celebració d'aquests 40 anys, sobretot amb les tres propostes del mes d'agost, Àries d'òpera en record a Montserrat Caballé i que comptarà amb Jordi Galan, tenor Ripollès, The Sey Sisters i Sant Andreu Jazz Band". També ha fet referència a l'actuació de La Grande Chapelle, en el marc del Festival de Música Antiga dels Pirineus i que és el dia 14 de juliol serà el tret de sortida de les actuacions d'enguany. Amils també ha fet un apunt especial pel concert de sardanes que serà a càrrec de la Cobla Sant Jordi i pel concert de clausura del 31è Curs d'Interpretació Musical.

Ramon Santancah ha afegit que "des de l'Ajuntament i conjuntament amb els amics de la música s'ha treballat per oferir aquesta programació de qualitat que es mereixen aquests 40 anys de festival". També ha fet especial menció al reconeixement que es farà a Montserrat Caballé "una persona vinculada a Ripoll, als inicis del festival i a la Fundació MAP i que farà d'aquesta celebració un fet més especial". Montsina LLimòs ha comentat que "és una sort heretar un projecte d'aquesta magnitud i que evidentment es seguirà col·laborant no només perquè aquesta quarantena edició sigui un èxit sinó per sumar-ne molts més".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/93216_quarantaany-defe-tivalinternacionaldemu-icaderipoll-1.htm