logo
Imprimir
25-06-2019 | 13:51hs
•ALT EMPORDà

Ferran Adrià recorda la seva etapa a elBulli de la mà d'Aigua Vilajuïga

Carme Ruscalleda també se suma a una jornada dedicada a "repensar... el menjar", impulsada per l'exposició El País dels Cuiners

"Voleu un producte natural? Aquí en teniu un!" – aquesta ha estat la resposta de Ferran Adrià, agafant una ampolla d'Aigua Vilajuïga de sobre la taula, davant d'una pregunta sobre l'aposta per productes naturals com a tendència culinària. Ferran Adrià i Carme Ruscalleda participen avui a Figueres en una jornada sobre gastronomia impulsada pel Museu de l'Empordà. La jornada està dedicada a "repensar... el menjar", i ha suposat reviure, de la mà del seu protagonista, Ferran Adrià, l'etapa daurada d'elBulli com a referent gastronòmic de l'Empordà. El xef, creador i artista s'ha fet càrrec de la conferència inaugural que ha conclòs amb un brindis amb Aigua Vilajuïga.

Aigua Vilajuïga es consumeix tal com brolla de la natura. No conté gas carbònic afegit i manté exactament la mateixa fórmula de l'analítica que el 1904 va declarar-la aigua "d'utilitat pública". L'acte ha servit per consolidar el posicionament profundament gastronòmic d'Aigua Vilajuïga, una beguda natural que crea harmonia amb tots els components de l'àpat i no sacia ni s'imposa. Aquesta jornada s'emmarca dins de l'exposició El País dels Cuiners (al Museu de l'Empordà de Figueres fins al 15 de setembre 2019).
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/93037_ferranadriarecordala-evaetapaaelbullidelamadaiguavilajuiga-2.htm