logo
Imprimir
15-06-2019 | 16:57hs
•POLíTICA

Quim Roca promet el càrrec d'alcalde de Sant Gregori

Quim Roca, alcalde de Sant Gregori, ha destacat que governarà, com fins ara, al servei del poble i que a partir d'avui mateix, l'equip de govern, ja es posa a treballar en el programa de govern

Es constitueix el nou consistori de Sant Gregori format per 11 regidores i regidores. En aquestes eleccions municipals del 26 de maig, la candidatura de Junts per Sant Gregori va obtenir 8 regidors/es (62,45%); Esquerra Republicana de Catalunya, 2 regidors/es (18,27%) i la Candidatura d'Unitat Popular, 1 regidora (12,22%).

El consistori de la legislatura 2019-2013 està format per 6 regidores, 4 regidors i l'alcalde. I ha quedat constituït en el ple de presa de possessió que s'ha celebrat a les 12 del migdia d'aquest 15 de juny.

Quim Roca, alcalde de Sant Gregori, ha destacat que governarà, com fins ara, al servei del poble i que a partir d'avui mateix, l'equip de govern, ja es posa a treballar en el programa de govern, amb el qual han obtingut una àmplia majoria en les eleccions del 26 de maig. Roca, també ha dit que assumeix aquest nou repte, com a alcalde, amb la màxima responsabilitat, dignitat, honestedat i ganes de treballar per a tothom, pel conjunt del municipi i per a cada poble. I amb la sort de fer-ho amb un bon equip de persones preparades per afrontar els propers quatre anys.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/92664_quimrocaprometelcarrecdalcaldede-antgregori-2.htm