logo
Imprimir
11-06-2019 | 17:54hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Aquest dissabte se celebrà el Shopping Nit a Olot

Les botigues podran obrir de les 20h del vespre a la mitjanit amb l'objectiu de gaudir d'una nit de compres

Aquest dissabte 15 de juny tindrà lloc el Shopping Nit Olot. Serà la novena edició d'aquesta campanya del comerç d'Olot en què les botigues podran obrir de les 20h del vespre a la mitjanit amb l'objectiu de gaudir d'una nit de compres i de diverses activitats que ofereixen els mateixos establiments.

Aquest any i com a preàmbul del Shopping Nit, es farà el sorteig de dos lots de productes que han proporcionat els comerços associats, com a final de la campanya "ENDEVINA-LA" . Tindrà lloc a les 19.30h al punt informatiu que l'Associació de Comerciants instal·larà davant de Sant Esteve.

Una 70a de botigues associades a l'Associació de Comerciants d'Olot participaran del 9è Shopping Nit que començarà a les 20h a les escales de Sant Esteve amb la banda de dixie "The Had Haussen Elàstic Band". El mateix conjunt serà l'encarregat de portar la seva música pels carrers d'Olot.

Aquest dissabte a la nit, els establiments tindran obert i alguns oferiran activitats com tasts i promocions especials per als clients. A més de les iniciatives que ofereixen els mateixos comerços, aquest dissabte a la Plaça Major actuarà el grup GERMÀ NEGRE. L'Institut de Cultura d'Olot organitza el concert que començarà a les 22h.

Aquest any i com a novetat del Shopping Nit, els clients que comprin a dues botigues associades de l'ACO, tindran un premi directe que podran recollir al punt d'informació instal·lat a la Plaça Rector Ferrer. Al mateix temps podran participar al sorteig d'un sopar per a dues persones al Restaurant Les Cols; una nit i esmorzar per a dues persones a l'Hotel de Vall d'en Bas i també podran optar a lots de productes oferts pels comerços que formen part de l'Associació de Comerciants.

El Shopping Nit és una de les principals iniciatives organitzades des de l'Associació de Comerciants d'Olot. Junt amb la campanya de rebaixes i la botiga al carrer, el Shopping ha esdevingut un dels moments més destacats del calendari comercial olotí i un dels esdeveniments de dinamització del centre de la ciutat.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/92348_aque-tdi-abte-ecelebrael-hoppingnitaolot-2.htm