logo
Imprimir
11-06-2019 | 16:14hs
•PLA DE L'ESTANY

El festival Nit de Bosc arriba a la 17a edició amb barra lliure d'escenari

El bosc de Can Puig, a Banyoles, tornarà a convertir-se els dies 14 i 15 de juny en un escenari musical amb propostes per a totes les edats

Els pròxims dies 14 i 15 de juny el bosc de Can Puig, a Banyoles, acollirà la 17a edició del Festival Nit de Bosc, una iniciativa organitzada pels joves del barri de Can Puig amb l'objectiu d'incentivar les propostes culturals i musicals de la ciutat. Enguany, la principal novetat del programa serà la Barra Lliure d'Escenari, una iniciativa que es portarà a terme el divendres dia 14 i a través de la qual les formacions que així ho han sol·licitat podran actuar en directe a partir de les 20h. L'organització, compromesa amb la promoció i divulgació artística, ha obert el ventall a qualsevol classe d'estil i de banda, i de totes les propostes rebudes s'han escollit els següents grups: David Martos, Dilema, Hask i Gefs, The Madurets, Ital Sound Reggae Band, Bufant Fort Street Band, The Johnny Killer Jones i Cantempernoplorar DJ.

Més enllà d'aquesta pionera Barra Lliure d'Escenari, Nit de Bosc també oferirà als assistents la seva tradicional oferta per a tots els públics. En aquest sentit, la jornada del dissabte s'iniciarà amb un concert familiar a càrrec de Pep Puigdemont (17h), una activitat que esdevindrà l'avantsala de la festa musical nocturna (a partir de les 22.30h), que aquest 2019 comptarà amb les actuacions de Toni Beiro, La Moral Distreta, Gàrgoles&Cuertes Onfire, Jahtzara i Micos i Koalas.

L'oferta musical del festival s'emmotlla amb sintonia amb el bucòlic context que ofereix l'entorn, un bosc de Can Puig que esdevé una autèntica joia natural, tenint en compte que és dels pocs boscos que mantenen restes de la vegetació potencial de la plana de l'entorn de l'estany de Banyoles formada per rouredes, alzines i pins de llei i bords que creixen en un sòl de travertí. Ubicat al nord-est de la ciutat, el bosquet ha embolcallat el festival durant setze anys i l'ha ajudat a convertir-se en una de les apostes més fermes, genuïnes i consolidades de la província.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/92330_elfe-tivalnitdebo-carribaala17aedicioambbarralliurede-cenari-2.htm