logo
Imprimir
11-06-2019 | 14:29hs
•LA SELVA

L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva organitza una xerrada informativa amb recomanacions sobre les activitats d'estiu amb infants

La sessió es realitzarà aquest dimecres, dia 12 de juny, a les set de la tarda, al Consell Comarcal de la Selva

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una xerrada informativa amb recomanacions sobre les activitats d’estiu amb infants. La sessió es realitzarà aquest dimecres, dia 12 de juny, a les set de la tarda, al Consell Comarcal de la Selva.

En els darrers anys des de l’Oficina Jove s’ha cregut oportú organitzar una xerrada d’aquestes característiques atès que quan s’inicia la temporada d’estiu hi ha molts dubtes a l’hora de planificar les activitats i és important per a les persones que organitzen casals d’estiu de lleure o esportius resoldre tots els dubtes que tinguin per tal de complir amb la normativa de lleure 267/2016. D’aquesta manera es pretén donar resposta a totes aquelles persones que realitzaran aquest estiu activitats amb infants.

A la sessió hi intervindran: un/a tècnic/a del consell esportiu, un/a tècnic/a de la Direcció General de Joventut i diferents cossos d’emergència (mossos d’esquadra, agents rurals i bombers).

Si voleu assistir a la xerrada, us podeu inscriure al formulari web: https://forms.gle/GX2h219WfkGBKrX9A

Per a qualsevol dubte podeu trucar al 972 84 36 08.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/92312_loficinajovedelcon-ellcomarcaldela-elvaorganitzaunaxerradainformativaambrecomanacion-obrele-activitat-de-tiuambinfant--1.htm