logo
Imprimir
08-06-2019 | 18:05hs
•ESPORTS

Dissabte festiu amb Marina Day i Campionat Catalunya Special Olympics

La festa dels Ports Esportius ha inclòs sortides amb caiac i paddle surf amb 'The Sup Paradise', classes de zumba a l'aire lliure amb Fitness & Spa Club Vela Blanes, i han continuat les visites que des de dimecres estan succeint-se a la Nao Victòria. El Club de Vela Blanes ha organitzat també aquest dissabte el Campionat de Catalunya Special Olympics de la mà de la FCV i Acell Special Olympics

Jornada festiva la que s'ha viscut aquest dissabte al Club de Vela Blanes. Des de primera hora del matí i mentre l'oficina de regata començava a omplir-se amb els participants del Campionat de Catalunya Special Olympics, s'han anat succeint les sortides gratuïtes en caiac i paddle amb els amics de "The Sub Paradise". Unes breus explicacions i a l'aigua de la mà dels monitors i tècnics d'aquestes modalitats. I mentrestant a l'escenari tot estava a punt per començar una master class de Zumba, que ha estat tot un èxit i ha posat a ballar a tots aquells que s'han apropat a l'esplanada on estava l'escenari. Els tècnics del Fitness i Spa del Club de Vela Blanes han ballat durant una hora llarga i sota un sol de justícia mentre obsequiaven als participants amb fruita i ampolles d'aigua per hidratar-se. Paral·lelament continuaven succeint-se les visites a la Nao Victòria que des de dimecres recala al nostre Club i que ha estat visitada per més de mig miler d'estudiants durant la setmana, i que avui ha estat una de les principals atraccions del Marina Day.

L'altre gran atracció ha estat el Campionat de Catalunya Special Olympics de vela. Un esdeveniment que organitzat pel Club de Vela Blanes, ha comptat amb la col·laboració d'Obra Social La Caixa, que un any més s'ha sumat a aquesta iniciativa. Amb el suport de la FCV, 6 tripulacions han participat d'un Campionat de Catalunya on 30 regatistes han lluitat de valent amb unes duríssimes condicions de vent, ratxes de més de 20 nusos amb forta onada, que ha posat a prova a més d'un. Finalment tots han estat guanyadors, però la classificació final segons ordre d'arribada ha estat la següent:

1.- Centre Municipal de Vela / Tots Vela

2.- CN Cambrils / CE Alba Reus

3.- CN Vilanova / Junts en Acció

4.- CV Blanes 1 / CE El Vilar

5.- CV Blanes 2 / CE El Vilar

6.- CV Blanes 3 / CE El Vilar

Pel que fa al lliurament de premis, han assistit el president de la FCV, Xavier Torres, el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer, la presidenta ACELL, Marina Gómez, Marc Reixach d'Obra Social La Caixa i Blai Vinaixa representant de l'equip de govern de l'alcaldia de Blanes, entre d'altres. Després dels parlaments i premis, els competidors han pogut gaudir de dinar i postres per l'ocasió, amb una coca gentilesa de Pastisseria Marina.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/92162_di-abtefe-tiuambmarinadayicampionatcatalunya-pecialolympic--2.htm