logo
Imprimir
05-06-2019 | 11:47hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Obert el termini per abonar-se a les propostes d'arts escèniques d'Olot Cultura de la propera temporada

Olot Cultura posa a disposició del públic tres tipus d'abonaments per als espectacles d'arts escèniques de la temporada 2019-2020, amb un important descompte per al públic de 16 a 25 anys

Olot Cultura posa a disposició dels ciutadans abonaments per gaudir dels espectacles d'arts escèniques que es programaran des del mes de setembre de 2019 fins al juny del 2020. S'ofereixen tres tipus d'abonaments que inclouen diferents tipologies de propostes perquè cadascú pugui escollir aquella que s'adapta més als seus gustos. Els abonaments inclouen un important descompte pel públic de 16 a 25 anys, per tal que els espectadors més joves també puguin gaudir de la programació cultural de la ciutat.

L'abonament de teatre, dansa i circ inclou els espectacles teatrals de Festes del Tura, tots els espectacles de la programació estable de teatre, dansa i circ, i les propostes de Rialles. El preu és de 200 euros, que representa un trenta per cent d'estalvi respecte a si es compressin les entrades de forma individual. La tarifa per als més joves és de només 100 euros.

L'abonament LAP consta de tots els espectacles que formen part d'aquest cicle que s'acostuma a fer els dijous al vespre i que està format per propostes no convencionals i en un format de proximitat, que redueix la distància entre espectadors i actors. Aquest abonament val 75 euros, amb un estalvi de prop del trenta per cent respecte al preu de les entrades adquirides individualment. Per als més joves l'abonament LAP surt només per 35 euros.
El tercer abonament disponible és el de teatre, dansa, circ + LAP. Inclou tots els espectacles dels dos anteriors, a més de dues propostes de pagament del festival Sismògraf 2020. Aquest abonament té un cost de 275 euros, un preu que és un trenta per cent més econòmic que si s'adquirissin les entrades per separat. Els més joves poden gaudir de tots els espectacles pagant només 125 euros.

Les persones que estaven abonades aquesta temporada 2018-2019 poden passar per la taquilla del Teatre Principal a renovar el seu abonament del 5 al 28 de juny. Per a les persones que volen fer un nou abonament el termini és de l'1 al 12 de juliol, també a la taquilla del Teatre Principal d'Olot.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/91895_obertelterminiperabonar-eale-propo-te-dart-e-cenique-dolotculturadelaproperatemporada-2.htm