logo
Imprimir
04-06-2019 | 16:05hs
•EL RIPOLLèS

Un joc per entendre i conèixer com funciona l’Ajuntament de Ripoll

Fomentar el creixement de la participació ciutadana com a base de la democràcia representativa i de la qualitat i transparència en la gestió de les polítiques públiques, és un dels objectius de la Regidoria de Convivència i participació. Saber com funciona l’Ajuntament és clau perquè això passi

Ahir es va presentar El Joc de la participació, la democràcia i l'Ajuntament que s'ha editat des de l'ajuntament de Ripoll. Aquest joc té com a finalitat que els ciutadans entenguin el funcionament de l'ajuntament i com hi pot participar la ciutadania. El joc es compon d'un tauler i d'unes preguntes, és adequat per a tots els públics i és pensat per poder-ne fer ús a diferents activitats, en entitats, en centres educatius, etc.

Es distribuirà als equipaments públics, als centres educatius i a les entitats que ho sol·licitin (enviar un correu a comunicacio@ajripoll.cat). També s’utilitzarà en sessions formatives i en dinàmiques que es proposin des del mateix Ajuntament.

Els nens i nenes del Consistori Infantil el van estrenar compartint una partida amb l’Alcalde en funcions Jordi Munell i la Regidora en funcions de Participació i Convivència,   Maria Dolors Vilalta. Amb paraules del mateix Alcalde “és un joc simpàtic, que simula el joc de l’oca però de la nostra vila,  i amb un objectiu més pedagògic”. Vilalta va afegir “és una manera d’aprendre el funcionament de l’engranatge d’un ajuntament de manera més divertida i treballar conceptes que a vegades s’allunyen del ciutadà. Per la seva banda els nens i nenes van assegurar que aprendre d’aquesta forma és molt més divertida.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/91857_unjocperentendreiconeixercomfuncionalajuntamentderipoll-2.htm