logo
Imprimir
04-06-2019 | 14:42hs
•TARRAGONA

L'Obra Social 'la Caixa' col·labora amb els esdeveniments solidaris de la Fundació PortAventura

L'Obra Social "la Caixa" i la Fundació PortAventura han renovat l'acord pel qual "la Caixa" esdevé, un any més, la principal entitat col·laboradora dels esdeveniments solidaris de la Fundació PortAventura

En el marc d'aquest conveni, aquest any 2019 s'han dut a terme la VIII Cursa Solidària Fun Run, el V Torneig de Golf Solidari i al juliol se celebrarà el IX Sopar Solidari. A més, s'incorpora a l'acord de col.laboració, la II Fun Ride, una prova de resistència de 2 hores en bicicletes BBT. Entre tots els actes es preveu una participació d'unes 4.000 persones.

El passat 2018 es van donar prop de 120.000€ a diferents entitats socials dedicades a la millora de la qualitat de vida de nens i joves. Aquest 2019 les entitats beneficiàries seran la Unitat de Pediatria de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, l'ACCIC (Associació de Cardiopaties Congènites), la Fundació Rosa Vivar i la Fundació Villablanca.

Un altre dels projectes beneficiaris, serà PortAventura Dreams, el primer projecte propi de la Fundació PortAventura, que consistirà en un village ubicat dins del resort de PortAventura World i que buscarà oferir una experiència única a nens que pateixen malalties greus i als seus familiars. L'objectiu principal serà la recerca d'un efecte positiu des d'un punt de vista psicològic sobre la recuperació d'aquests nens, a la vegada que generar nous moments d'unió familiar.

Han signat el conveni de col·laboració el president de la Fundació PortAventura, Ramon Marsal i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/91850_lobra-ociallacaixacollaboraambel-e-deveniment-olidari-delafundacioportaventura-1.htm