logo
Imprimir
30-05-2019 | 16:31hs
•LA SELVA

Wine Palace estrena una vinoteca davant del mar a Lloret

És el primer establiment d'aquest format que la cadena obre a les comarques gironines

La cadena empordanesa Wine Palace ha obert avui una nova vinoteca a Lloret de Mar, un establiment de 140 metres quadrats amb una ubicació excel·lent davant del mar. La vinoteca està situada al carrer Joan Durall 8 i aposta per un concepte d'establiment urbà i de proximitat.

"Les vinoteques de Wine Palace tenen entre 100 i 200 metres quadrats i no estan tan pensades per fer una gran compra amb moltes caixes, sinó per al dia a dia, per una compra més de proximitat, al centre de les ciutats", explica la sommelier Anna Vicens. Es tracta del primer establiment d'aquest format que la companyia obre a les comarques gironines, però també en té a Barcelona i Salou.

El local de Lloret de Mar, el quart de Wine Palace al municipi, està especialitzat en vins, destil·lats i cerveses. "Hi ha un ampli ventall de cerveses, internacionals i artesanes, i en el cas dels vins, hi ha una presència molt destacada de la D.O. Empordà, que representa la meitat de les referències", destaca.

A més, la companyia alt-empordanesa especialitzada en vins i destil·lats també ha estrenat la renovació dels establiments que té a Santa Susanna, amb una botiga que ha canviat de local però és al mateix centre comercial que abans; la de la zona dels cinemes de Platja d'Aro i la Vinoteca Wine Palace del barri de Sant Antoni de Barcelona.

Amb la nova vinoteca de Lloret de Mar, ja són 27 els establiments que Wine Palace té repartits arreu de Catalunya.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/91582_winepalacee-trenaunavinotecadavantdelmaralloret-2.htm