logo
Imprimir
28-05-2019 | 16:24hs
•BAIX EMPORDà

Detenen un home que distribuïa droga a Torroella de Montgrí

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 26 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de La Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) van detenir el dia 25 de maig un home, de 40 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Verges (Baix Empordà), com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van passar el mateix dia 25, al passeig Vicenç Bou de Torroella de Montgrí, on agents del Grup de Delinqüència Urbana de la comissaria de la Bisbal estaven fent tasques de vigilància per evitar la venda i consum de substàncies estupefaents a la població.

Cap a un quart de cinc de la tarda, els mossos que estaven amagats i utilitzaven uns prismàtics, van observar un home que s'aproximava a un vehicle i passava als ocupants uns embolcalls del qual podria ser algun tipus de substància estupefaent, a canvi de diners.

Els mossos van aturar el vehicle un parell de carrers més avall i van identificar les dues persones que l'ocupaven. Van comprovar que en total havien comprat 5 embolcalls de cocaïna. Els agents van comissar la droga i van denunciar el comprador, en virtut de la Llei Orgànica 4/2015 de protecció de la seguretat ciutadana.

Davant les evidències i anteriors sospites que el venedor traficava amb substàncies estupefaents, els agents van establir un dispositiu de vigilància per tal de poder detenir-lo.

Poca estona després van localitzar-lo a peu pel carrer i, després que aquest va voler esquivar els agents, va poder ser aturat identificat. Durant l'escorcoll els mossos li van trobar dos telèfons mòbils, 10 paperines de plàstic amb cocaïna, exactament iguals a les comissades als compradors, i un comprimit amb 0,60 grams, també de cocaïna.

En total es va comissar 10,10 grams de cocaïna valorats amb uns 605,46 euros, segons l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior.

El detingut, amb antecedents, va passar el dia 26 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/91414_detenenunhomequedi-tribuiadrogaatorroellademontgri-1.htm