logo
Imprimir
27-05-2019 | 00:28hs
•POLíTICA

Javi López (PSC) celebra que els resultats signifiquen 'el final de la travessia del desert del socialisme català'

L'eurodiputat afirma que la seva formació serà la força catalana amb més capacitat d'influència a les institucions europees

L'eurodiputat electe del PSC Javi López ha celebrat que els resultats d'aquestes eleccions signifiquen "el final de la travessia del desert del socialisme català". "Especialment a Barcelona, amb Collboni", ha afegit. Els socialistes han guanyat les eleccions al Parlament Europeu a Espanya en passar de 14 a 20 escons, i han pres la victòria al PP. López ha comparegut davant la premsa, eufòric i davant de diversos militants i membres del partit, en conèixer els resultats des de la seu del PSC. "Hem contribuït a la victòria A més, ha destacat que el PSC serà la força catalana amb més capacitat d'influència a les institucions europees i ha garantit que això significa "un bon resultat pel conjunt de catalans". "Estem en una gran nit de celebració", ha sentenciat López.

L'eurodiputat, que repetirà a l'Eurocambra, ha dit que l'elevada participació significa que els ciutadans han sabut reconèixer la rellevància d'aquestes eleccions. "Europa estava en una cruïlla i els socialistes catalans contribuirem a tenir una Europa més social, més justa, més igualitària i més ecologista", ha considerat.

D'altra banda, ha subratllat la fragmentació del Parlament Europeu, "que requerirà acords i pactes" i ha afirmat que els socialistes lideraran l'alternativa per acabar amb l'hegemonia del PP.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/91284_javilopezp-ccelebraqueel-re-ultat-ignifiquenelfinaldelatrave-iadelde-ertdel-ociali-mecatala-2.htm