logo
Imprimir
23-05-2019 | 14:43hs
•BAIX EMPORDà

Jordi Soler: 'Sense perdre la mesura humana que tenim ara com a poble hem de començar a parlar de Ciutats intel·ligents al servei del benestar de les persones'

Jordi Soler ha compartit aquestes opinions en el marc de la campanya "Fem un cafè?"

Jordi Soler, alcalde i alcaldable de Junts per Calonge i Sant Antoni, ha compartit, aquest matí, amb els veïns i veïnes del poble, les bases que, segons el seu parer i de Junts per Calonge i Sant Antoni, cal assentar en aquesta nova etapa a Calonge i Sant Antoni.

"No volem perdre la mesura humana que tenim ara. És un símptoma indiscutible de qualitat de vida. Això no vol dir que haguem de renunciar a res que porti una càrrega de sana ambició, com és el fet de voler esdevenir "ciutat intel·ligent". Hem de saber conciliar la mobilitat, gestionar els serveis, vetllar per la sostenibilitat i l'energia verda i, sobretot, hem de saber vetllar pel que en diuen les 3 "T"'s: tecnologia, talent i tolerància" ha afirmat Soler.

En aquest sentit, Jordi Soler ha reblat: "Estem parlant d'una ciutat intel·ligent al servei del benestar de les persones. Això vol dir que estem oferint igualtat d'oportunitats, en un sentit de llarg recorregut. Podrem competir amb Girona o Barcelona. O bé fer-ho de forma global. Sí, des de Calonge i Sant Antoni podrem conquerir el món, si hom s'ho proposa. Nosaltres hi volem deixar les bases ben posades per tal de fer-ho possible i pensat en termes de màxima i molt sana ambició".

Jordi Soler ha compartit aquestes opinions en el marc de la campanya "Fem un cafè?", que vol ser un punt de trobada amb la gent de Calonge i Sant Antoni, on les persones del poble puguin compartir preocupacions, il·lusions, idees o conèixer els candidats de primera mà.


 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/91064_jordi-oler-en-eperdrelame-urahumanaquetenimaracomapoblehemdecomencaraparlardeciutat-intelligent-al-erveidelbene-tardele-per-one--1.htm