logo
Imprimir
22-05-2019 | 08:16hs
•LA SELVA

Tossa crea un tríptic amb les principals instal·lacions esportives per a potenciar el turisme esportiu

S'ha editat en versió única a 4 idiomes i es distribuirà des de l'Oficina de Turisme

L'Ajuntament de Tossa ha creat un tríptic informatiu que descriu les principals instal·lacions esportives municipals en el marc de la seva aposta per potenciar el turisme esportiu.

El tríptic explica les característiques i situa en un mapa local 7 instal·lacions esportives: camp de futbol, pavelló poliesportiu, piscina municipal, parc de calistènia, skate park, pista poliesportiva vermella i centre d'acollida BTT.

El tríptic s'ha editat en versió única a 4 idiomes: català, castellà, anglès i francès, i es distribuirà des de l'Oficina de Turisme.

El regidor d'Esports, Ignasi Sallés, explica que "aquest tríptic és el resultat d'una col·laboració més entre l'àrea d'Esports i la de Turisme. Apostem fermament pel turisme esportiu a la població. Tenim unes instal·lacions renovades de primer nivell i n'hem construït de noves, com el nou Skate Park o el Parc de Calistènia a la zona de la platja" i conclou "la suma de bones instal·lacions i l'encant especial que ja té Tossa de per si ha de fer que els visitants no tinguin dubte d'escollir la nostra població".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90948_to-acreauntripticamble-principal-in-tallacion-e-portive-perapotenciarelturi-mee-portiu-1.htm