logo
Imprimir
20-05-2019 | 14:59hs
•+ NOTíCIES

Clients de CaixaBank es converteixen en jugadors del Girona per un dia

L'entitat financera, partner oficial i soci financer en exclusiva del club gironí, organitza aquesta jornada per apropar el club als seus aficionats

CaixaBank, patrocinador oficial i soci financer del Girona FC, ha organitzat avui un partit a Montilivi per a posar de manifest un dels seus objectius com a patrocinador del club: acostar el Girona als seus aficionats.

Per això, CaixaBank ha organitzat una jornada per a convertir a 30 aficionats en jugadors del Girona CF per un dia. Tots ells tenen tres característiques en comú: són aficionats del club, són titulars de la targeta VISA de CaixaBank personalitzada del Girona i han guanyat un sorteig organitzat per l'entitat financera que els ha permès convertir-se, per un dia, en jugadors professionals del primer equip.

A les 11 hores, els jugadors han estat citats a les instal·lacions de Montilivi, on han estat rebuts i els han organitzat una visita guiada per l'estadi. Posteriorment han estat traslladats als vestuaris per a enfundar-se l'equipació oficial que cadascun d'ells ha rebut gratuïtament, gentilesa de CaixaBank. Posteriorment, els jugadors han anat apareixent al terreny de joc mentre sonava per megafonia l'himne oficial del club. A les 12 hores, els participants han iniciat la disputa del partit en les mateixes condicions que si es tractés d'un partit oficial. A la finalització del partit, els jugadors i els seus acompanyants han viscut un exclusiu còctel a l'interior de l'estadi.

Una forma d'acostar el Girona a tots els públics

Jugar a Montilivi és una experiència reservada a futbolistes d'elit, ja que només els jugadors professionals poden fer-ho. Per a CaixaBank, l'organització d'aquest partit suposa una forma d'acostar el club a tots els públics.

La Visa del Girona és una targeta emesa per CaixaBank que permet als seguidors de l'entitat disposar d'un mitjà de pagament totalment personalitzat amb la imatge del seu equip. Amb aquesta targeta es poden realitzar compres en establiments comercials, botigues online i punts de venda de tot el món. A més, disposa de la tecnologia contactless i de la garantia gratuïta CaixaBank Protect, que protegeix al client enfront d'usos no autoritzats. Els clients interessats a adquirir-la poden sol·licitar-la a qualsevol oficina de CaixaBank i a través del canal online Línia Oberta.

CaixaBank, el banc dels clubs de futbol

CaixaBank va impulsar l'any 2011 una estratègia dirigida a convertir-se en el banc dels clubs de futbol a Espanya. En l'actualitat, l'entitat financera patrocina a 16 equips de Primera Divisió i 15 de Segona Divisió, copant tota la geografia espanyola.

A través d'aquesta acció, CaixaBank avança en la generació de negoci en oferir experiències i avantatges exclusius als seus clients en cada territori d'influència de l'entitat. L'objectiu d'aquesta estratègia se centra a incrementar la notorietat de marca, captar i fidelitzar als clients en un entorn cada vegada més competitiu i a aprofitar noves oportunitats comercials mitjançant el patrocini dels clubs de futbol.

Des de l'inici del programa, CaixaBank ha comercialitzat més de 200.000 targetes vinculades als clubs de futbol patrocinats, ha captat més de 25.000 nòmines i ha finançat 50.000 abonaments.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90799_client-decaixabanke-converteixenenjugador-delgironaperundia-1.htm