logo
Imprimir
20-05-2019 | 14:43hs
•+ NOTíCIES

Wifiboo aconsegueix connectar 170 poblacions gironines en només dos anys a través d'un servei de proximitat

L'empresa nascuda a Palol de Revardit ofereix serveis d'Internet, mòbil i televisió amb contractacions a mida i sense permanència

En només dos anys d'existència, la companyia de telecomunicacions gironina Wifiboo s'ha convertit en una marca present arreu de la província de Girona amb l'excepció de la Cerdanya. Actualment, l'empresa gironina connecta 170 poblacions, té 3.000 clients i ha comptat amb 4.200 serveis actius.

Amb seu a Palol de Revardit (Pla de l'Estany), i distribuïdors a Cadaqués, Empuriabrava, la Bisbal d'Empordà, Girona, Banyoles, Figueres i Olot, Wifiboo ofereix serveis d'Internet, mòbil, televisió i també de fibra òptica, i durant aquest mes estarà present a l'Espai Gironès en un nou concepte d'estand pensat per donar a conèixer la marca.

El creixement exponencial de Wifiboo no només es tradueix amb una facturació anual d'1 milió d'euros i una inversió anual executada de 420.000 euros. L'oferiment de serveis de proximitat, de qualitat i amb unes condicions immillorables -contractacions a mida i sense permanència- també expliquen l'èxit d'aquesta empresa gironina.

Servei de proximitat

A diferència del que ofereixen la majoria de companyies, Wifiboo aposta per la proximitat. I és que a banda d'oferir els serveis a grans poblacions, l'empresa gironina també fa arribar els serveis de telecomunicacions més avançats a urbanitzacions, pobles petits i llocs rurals. Una bona manera de demostrar que també es pot navegar a alta velocitat a través de fibra òptica o de repetidors d'antena de ràdios.

Sense anar més lluny, Wifiboo ha portat la navegació a alta velocitat a un total de 16 pobles de l'Alt Empordà que no superen els 1.600 habitants. Així doncs, a través de la campanya 'No fiber, no problem', Wifiboo ha esdevingut el primer i únic operador que dona accés a poder navegar a una velocitat de 30 Mbps a pobles com Maçanet de Cabrenys, La Vajol, Agullana, Darnius, Terrades, Albanyà, Sant Llorenç de la Muga, Boadella i Les Escaules, Biure, Pont de Molins, Llers, Avinyonet de Puigventós, Vilanant, Navata, Lladó i Cabanelles.

Projecte ambiciós

Wifiboo vol seguir creixent. El projecte iniciat el 2017 encara té marge de millora, i estan disposats a seguir millorant els seus serveis per tal de ser el màxim de competitius possible.

L'empresa del Pla de l'Estany està formada per personal especialitzat i coneixedors de les darreres novetats tecnològiques. I amb la intenció que els clients puguin gaudir d'un servei atent i eficaç, Wifiboo i els seus integrants seguiran actualitzant els seus coneixements.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90797_wifibooacon-egueixconnectar170poblacion-gironine-ennome-do-any-atrave-dun-erveideproximitat-2.htm