logo
Imprimir
16-05-2019 | 18:53hs
•POLíTICA

“Hem apostat més pel talent que per la ideologia” Joan Caner, regidor i candidat de Junts per Calonge i Sant Antoni pel 26-M

Joan Caner, número 2 de la llista i economista, ha afirmat que "des de la candidatura de Junts per Calonge i Sant Antoni hem apostat més pel talent que per la ideologia"

En el marc de la campanya "Fem un cafè?" de Junts per Calonge i Sant Antoni, en Joan Caner, regidor i candidat de Junts per Calonge i Sant Antoni, ha tingut una trobada avui amb veïns i veïnes del municipi que volien conèixer de primera mà el candidat i les seves propostes polítiques.

Joan Caner, número 2 de la llista i economista, ha afirmat que "des de la candidatura de Junts per Calonge i Sant Antoni hem apostat més pel talent que per la ideologia". A preguntes dels veïns Caner ha manifestat que "som una barreja de gavarres i mar i això ens fa diferents i et dona una empremta de futur. Tenim el repte de potenciar el nucli de Calonge i esdevenir referent en el món del vi".

La campanya "Fem un cafè?" vol ser un punt de trobada amb la gent de Calonge i Sant Antoni, on les persones del poble puguin compartir preocupacions, il·lusions, idees o conèixer els candidats de primera mà.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90622_hemapo-tatme-peltalentqueperlaideologiajoancanerregidoricandidatdejunt-percalongei-antantonipel26-m-1.htm