logo
Imprimir
16-05-2019 | 14:30hs
•ACTUALITAT GIRONA

Comencen les obres per millorar la zona dels jocs infantils de la plaça de Torre Gironella

Aquesta setmana s'han iniciat també els treballs d'arranjament de l'enllumenat de l'accés a Montjuïc des del Pont Major i de pavimentació del camí de terra del pipicà del carrer del Torrent

Aquesta setmana han començat les obres per substituir el paviment de la plaça de Torre Gironella, al voltant dels jocs infantils. L'objectiu de l'actuació és la reparació del sòl del costat oest de la plaça per arranjar els sots i els desnivells a l'espai causats pel pas dels anys i per les arrels dels arbres. A més, se substituirà una barana de la plaça per adequar-la a la normativa actual.

Aquest va ser un dels projectes més votats en la consulta dels pressupostos participats del barri el 2016. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Obres i Construccions Germans Cruz per un import de 41.624 euros (IVA inclòs) i el termini d'execució de les obres és de quatre mesos.

Recentment s'han iniciat també els treballs per arranjar l'enllumenat de l'accés a Montjuïc des del Pont Major i per pavimentar el camí de terra del pipicà del carrer del Torrent. Aquests dos projectes van ser escollits pels veïns dels barris de Montjuïc i Mas Ramada en la consulta dels pressupostos participats del 2016 i del 2017, respectivament.

Pel que fa a l'enllumenat de l'accés a Montjuïc, s'ha portat a terme la segona fase de la instal·lació de lluminàries a la calçada i s'han col·locat sis punts de llum més que se sumen als set de la primera fase. Les obres s'han adjudicat a l'empresa OSG Serveis Grup SLU per un import de 29.413,45 euros (IVA inclòs) i el termini d'execució de les actuacions és de tres mesos.

En relació amb la pavimentació del camí de terra del pipicà, les actuacions consisteixen en la construcció d'un pas amb formigó seguint el traçat del camí actual. A més, s'instal·laran dos punts de llum nous en l'espai. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Obres i Construccions Germans Cruz per un import de 14.713,95 euros (IVA inclòs) i el termini d'execució de les obres és de tres mesos.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90581_comencenle-obre-permillorarlazonadel-joc-infantil-delaplacadetorregironella-2.htm