logo
Imprimir
15-05-2019 | 20:43hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank potencia el suport al sector olivarer i promou la seva internacionalització a Expoliva 2019

Del 15 al 18 de maig, CaixaBank estarà present a la Fira Internacional de l'Oli d'Oliva i Indústries Afins 2019, que tindrà lloc a Jaén

CaixaBank continua potenciant la seva aposta pel sector olivarer i estarà present en una nova edició d'Expoliva, la Fira Internacional de l'Oli d'Oliva i les Indústries Afins, aportant solucions al sector amb un estand propi en el qual es donaran cita, del 15 al 18 de maig, els principals agents internacionals del sector de l'oli d'oliva.

Amb una producció nacional d'1,8 milions de tones, més de la meitat de l'oferta mundial, l'edició d'Expoliva 2019 serà determinant per conèixer les propostes dels diferents agents en matèria econòmica, social i mediambiental per convertir Espanya en el referent internacional de l'oli d'oliva. En aquest sentit i amb l'objectiu de continuar impulsant el sector, CaixaBank oferirà durant la fira assessorament a través d'especialistes de la seva línia de negoci dirigida al sector agrari, AgroBank.

La internacionalització, clau per les empreses del sector olivarer, serà un dels focus que l'entitat promourà durant la fira, amb presència d'especialistes de l'àrea de Comerç Exterior i Tresoreria de CaixaBank, que oferiran als visitants, solucions financeres que facilitin les seves exportacions i importacions. L'entitat dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb gestors especialitzats de Comerç Exterior i Tresoreria que treballen en els centres d'empresa de l'entitat, ofereixen el millor assessorament per les operacions de les empreses a l'estranger.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90549_caixabankpotenciael-uportal-ectorolivareripromoula-evainternacionalitzacioaexpoliva2019-1.htm