logo
Imprimir
15-05-2019 | 18:52hs
•POLíTICA

Esquerra Republicana Figueres defensa davant Ensenyament els interessos de la comunitat educatiu del Carme Guasch

L’alcaldable Agnès Lladó i el director territorial d’Ensenyament, Martí Fonalleras, refermen el compromís per construir la nova escola un cop s’aprovin els pressupostos tal i com es va acordar el passat novembre

L’alcaldable d’Esquerra Republicana de Figueres, Agnès Lladó, i el director territorial d’Ensenyament, Martí Fonalleras, s’han reunit per tractar la darrera sobre el projecte de construcció de la nova escola Carme Guasch. Lladó ha traslladat a Fonalleras la preocupació de la comunitat educativa del centre respecte a la no inclusió de cap partida destinada a la nova escola.

La representant d’ERC es mostra satisfeta de la trobada i deixa clar que “tot el que està succeint ja es va anunciar el mes de novembre quan es va desbloquejar la cessió de la presó de Figueres a Ensenyament per construir el centre. Des d’un primer moment la Generalitat va mostrar el seu suport al projecte i només calia aprovar el pressupost 2019 del govern català per desencallar-ho. Malauradament no s’ha pogut aprovar, fins ara”.

“Ens reunirem tots les vegades que calgui per traslladar el malestar del Carme Guasch per una reivindicació més que justa i que ja fa massa temps que perdura” ha explicat Lladó que ha afegit que “quan sigui alcaldessa, al minut 1, sí que iniciarem la redacció del projecte constructiu utilitzant la partida de 325.000 euros que hi ha reservada gràcies a una proposta d’Esquerra. No es comprensible que aquesta situació no estigui en marxa per quan la Generalitat tingui el pressupost iniciar les obres el més aviat possible”

A la trobada amb Fonalleras també hi ha assistit el número 2 de la candidatura republicana, Jesús Quiroga.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90543_e-querrarepublicanafiguere-defen-adavanten-enyamentel-intere-o-delacomunitateducatiudelcarmegua-ch-1.htm