logo
Imprimir
12-05-2019 | 19:08hs
•ESPORTS

Comiat sense gols a Vilatenim

A diferència del primer temps, el Figueres va portar el pes del joc a la segona meitat i va disposar de bones ocasions per avançar-se en el marcador

El Figueres es va acomiadar de la seva afició amb un empat sense gols contra el Cerdanyola en el darrer partit de la temporada com a local. El fort vent va condicionar el joc i va evitar que es veiés un bon espectacle sobre la gespa de Vilatenim en la penúltima jornada de la temporada. La Unió va jugar millor quan va tenir el vent en contra, a la segona meitat, i seves van ser les oportunitats més clares per marcar. Xavi Ferrón, amb un xut al travesser (32'), Èric Vilanova (55'), Sergi Romero (58') i Álvaro Fernández (88') van tenir molt a prop el gol, però aquest es va resistir i el marcador no es va moure.

El partit va començar amb domini visitant davant d'un Figueres que en els primers minuts no aconseguia mantenir la possessió de la pilota, tot i jugar amb el vent a favor. El Cerdanyola, sense gaire esforç, va intentar inquietar amb dues accions a pilota aturada. La primera amb un xut de falta des de la frontal d'Uri Escabrós que es va estavellar a la tanca (5'), i la segona amb una falta escorada a l'esquerra de l'atac que Pitu va enviar directament a porteria, i que David Aroca va aturar sense problemes (16').

A poc a poc els alt empordanesos van equilibrar la possessió, però els va costar molt acostar-se amb perill a l'àrea del Cerdanyola. De fet, en tot el primer temps la Unió només va generar dues oportunitats de gol. La primera, la més clara, va arribar passada la mitja hora de joc. Xavi Ferrón, des de la frontal, va voler superar per alt el porter Marc Briones, però el seu toc subtil es va estavellar en el travesser (32'). La segona va ser un potent xut des de fora de l'àrea de Pol Tarrencs que no va trobar el camí de la porteria i que va sortir desviada a l'esquerra del porter del Cerdanyola (38').

Els visitants van intentar treure profit de la força del vent a l'inici de la represa i Rubén va buscar la sorpresa amb un xut de falta directe des del mig del camp que Aroca no va tenir cap problema a aturar (49'). La rèplica de la Unió va ser gairebé immediata i, en una llarga jugada d'atac, Ritxi va habilitar Marc Gelmà i el va deixar pràcticament sol dins l'àrea, però no va poder controlar bé la pilota i el seu xut final va sortir desviat (50').

A diferència del primer temps, el Figueres va portar el pes del joc a la segona meitat i va disposar de bones ocasions per avançar-se en el marcador. Èric Vilanova va estar a punt de culminar una bona jugada d'atac dels locals i, des de la línia de fons i després de marxar d'un defensa, va tenir molt a prop el gol amb un xut potent al pal curt que Marc Briones va refusar a córner amb la mà (55'). Poc després va ser Subi qui ho va tenir a tocar, però el seu potent xut després d'un refús dins l'àrea no va trobar porteria (57'). I la millor oportunitat en el primer quart d'hora del segon temps la va tenir el capità, Sergi Romero, amb un cop de cap que Briones va poder refusar quan la pilota semblava que arribaria al fons de la xarxa (58').

Passat el minut 60 el partit va entrar en una fase de joc al mig del camp i amb poques arribades a les àrees. De fet, un xut des de fora de l'àrea del visitant Albert López (77') que va aturar Aroca va ser l'única ocasió de gol en aquest tram fins que, en el 88', el Figueres va disposar de la més clara de totes amb un u contra u de Álvaro Fernández amb Briones que el davanter de la Unió no va poder resoldre a favor, després d'haver rebut una passada en profunditat que el va deixar sol davant del porter visitant. Els locals van buscar el gol fins al darrer instant, però ja no van poder generar més accions clares i el partit va acabar amb el 0-0 inicial.

Figueres: Aroca, Pol Tarrenchs, Canal, Sergi Romero, Subi, Ritxi, Bora (Èric Torres, 79’), Èric Vilanova, Marc Gelmà, Sergio Álvarez (Álvaro, 61’) i Xavi Ferrón (Pere Espuña, 61’).

FC Cerdanyola: Marc Briones, Pitu, Uri Escabrós, Dani Martí, David López, Ángel de la Torre (Ivan Méndez, 81’), Rubén, Roger, Albert López, Javi López (Diego Vaca, 84’) i Carlos Cano (Òscar García, 57’).

Gols: -

Àrbitre: Carlos Rodríguez Enrique, de Barcelona, amb José Maria Rodríguez Enrique i Xavier Codina Casanovas com a assistents. TG: Subi, Ritxi (Figueres), Rubén, Javi López (FC Cerdanyola).

Públic: 200 persones al municipal de Vilatenim. La sacada d’honor ha anat a càrrec de Joan Gardell, propietari de Gardell Maquinària Agrícola, principal patrocinador del primer equip, amb motiu del 40è aniversari de l’empresa.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90341_comiat-en-egol-avilatenim-1.htm