logo
Imprimir
10-05-2019 | 15:45hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank, Banc més Innovador d'Europa Occidental per la revista Global Finance per segon any consecutiu

La revista estatunidenca premia l'entitat per la innovació dels seus productes i serveis. Smart Money i les aplicacions mòbils de BrokerNow i d'AgroBank, entre els projectes destacats

CaixaBank ha estat escollit, per segon any consecutiu, Banc Més Innovador d'Europa Occidental per la revista estatunidenca Global Finance. Els premis The Innovators, que arriben a la seva setena edició, reconeixen els bancs que destaquen per la seva contínua innovació en el disseny de noves eines i solucions per a la banca del futur.

En el procés de selecció dels guardonats d'aquesta edició, el jurat, conformat pel consell editorial de la revista, ha comptat amb l'assessorament de periodistes especialitzats en innovació bancària. Joseph D. Giarraputo, editor i director editorial de Global Finance, assegura que "els bancs guanyadors en els premis The Innovators 2019 destaquen per ser capaços de trencar sitges per impulsar la seva creativitat. I el millor de tot, és que han demostrat que es pot canalitzar aquesta creativitat per crear bons productes i solucions".

La innovació és una prioritat en el Pla estratègic 2019-2021 de CaixaBank, que cerca posar la tecnologia al servei de clients i empleats. La innovació a CaixaBank es desenvolupa no només en l'àmbit de nous productes i serveis, sinó també en la digitalització de processos interns i l'aposta per noves metodologies àgils i col·laboratives. L'entitat és líder en banca digital a Espanya amb la base de clients digitals més gran al país: 6,1 milions, 5,4 milions dels quals també són clients en banca mòbil.

En els seus premis The Innovators 2019, Global Finance ha destacat tres projectes d'entre els presentats per CaixaBank: el servei Smart Money i les aplicacions mòbils BrokerNow i AgroBank.

Smart Money és un servei de gestió discrecional de carteres 100% digital, que permet a qualsevol client de l'entitat gestionar les seves inversions des de la pròpia plataforma del banc. A través de Smart Money, els clients poden veure un resum de la seva posició financera i l'evolució de la seva cartera en qualsevol dispositiu web i app.

D'altra banda, l'aplicació mòbil BrokerNow permet als clients de l'entitat accedir a tot el detall de les seves inversions i ofereix, a més, una visió global de la cotització dels principals mercats nacionals i internacionals a través de gràfics avançats i interactius. A més, l'aplicació disposa d'una secció d'actualitat en què els clients poden estar al corrent de totes les notícies del dia, amb actualitzacions minut a minut.

Finalment, l'aplicació mòbil d'AgroBank ofereix una solució tecnològica per a un servei personalitzat adaptat a les empreses del sector agroalimentari, com agricultors, ramaders o cooperativistes. L'aplicació permet als usuaris estar informats sobre les notícies del sector, accedir als preus dels mercats agrícoles, obtenir el calendari d'esdeveniments i fires relacionades i gestionar la seva àrea personal.

L'entrega dels guardons The Innovators 2019 tindrà lloc el proper mes d'octubre a Hong Kong.

Global Finance és una revista mensual fundada el 1987, amb seu a Nova York. Té una difusió de 50.050 exemplars (segons BPA) i lectors a 188 països.

Reconeixements internacionals a CaixaBank

Aquests premis donen continuïtat a un any intens de reconeixements per a CaixaBank. El 2019, Global Finance ha premiat l'entitat com a Millor Banc a Espanya per cinquè any consecutiu i Millor Banc a Europa Occidental per primera vegada. També va ser escollit Banc de l'Any a Espanya 2018 per la revista The Banker.

En l'àmbit de la innovació i la digitalització, CaixaBank també ha rebut múltiples premis el 2018, com el de Millor Banc Digital a Europa Occidental 2018 per Euromoney; el de Millor Entitat de Banca Privada a Europa per la seva aplicació de la tecnologia, per la revista Professional Wealth Management, del grup Financial Times, o el premi a l'aplicació mòbil CaixaBankNow com a Millor Projecte Tecnològic en categoria "mòbil" dels Tech Projects Awards de The Banker, entre d'altres.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90257_caixabankbancme-innovadordeuropaoccidentalperlarevi-taglobalfinanceper-egonanycon-ecutiu-1.htm