logo
Imprimir
09-05-2019 | 21:38hs
•ESPORTS

L'Ajuntament de Girona homenatja el Club Patinatge Artístic Girona pel Campionat d'Europa aconseguit dissabte

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut l'entitat aquest vespre al Saló de Plens del consistori

L'Ajuntament de Girona ha fet un reconeixement aquest vespre al Club Patinatge Artístic (CPA) Girona amb motiu del Campionat d'Europa de patinatge artístic que va aconseguir dissabte passat a Reggio Emilia (Itàlia) l'equip de grups xou grans de l'entitat. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut l'entitat aquest vespre al Saló de Plens del consistori i ha lliurat a la presidenta del club, Marta Ginès, una placa commemorativa pels últims èxits assolits.

Amb l'espectacle Bacterium, aquest 2019 les components del grup xou gran del CPA Girona s'han proclamat campiones territorials, campiones de Catalunya, campiones d'Espanya i, per primer cop en la història del club, també campiones d'Europa. Els anys 2016, 2017 i 2018 van aconseguir el subcampionat del món, títol pel qual competiran el proper mes de juliol a Barcelona.

"Sou un exemple digne de ser seguit i vull posar en valor sobretot la vostra voluntat de sacrifici, amb un intens compromís i amb el valor del treball amb equip. Per aquest motiu, i com a reconeixement a tots els vostres èxits i del que sou, sereu les pregoneres d'honor de la 64a edició de Girona, Temps de Flors aquest dissabte, a les 11 h, a les escales de la Catedral", ha subratllat l'alcaldessa.

Per part del CPA Girona, a més de la presidenta, han assistit a l'acte la vicepresidenta, Àngela Garcia; les entrenadores, Nuri Soler i Júlia Vallverdú; les patinadores de l'equip de grups xou grans; membres de la Junta Directiva del club i familiars de les esportistes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90201_lajuntamentdegironahomenatjaelclubpatinatgearti-ticgironapelcampionatdeuropaacon-eguitdi-abte-1.htm