logo
Imprimir
09-05-2019 | 16:07hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

L'Ajuntament d'Olot ha aprovat aquest matí el projecte per a la millora de l'avinguda Sant Jordi

L'Ajuntament d'Olot continua treballant amb la Generalitat de Catalunya la concreció de futures actuacions i la implementació de noves mesures per tal de reduir l'efecte del trànsit a l'avinguda Sant Jordi

L'Ajuntament d'Olot ha aprovat aquest matí el projecte per a la millora de l'avinguda Sant Jordi i els carrers Zamenhoff i Portbou. L'actuació forma part de les mesures acordades amb la Generalitat per a la pacificació del trànsit en aquest sector de la ciutat.

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí el projecte per a la millora de l'avinguda Sant Jordi. Els treballs contemplen el recobriment amb asfalt sonoreductor els 3'7 quilòmetres de recorregut de la mateixa avinguda, el carrer Zamenhoff i Portbou. A més de la millora del ferm, l'actuació també inclou la reparació d'elements de vialitat (la reposició de 320 metres lineals de rigola) i d'altres elements de drenatge superficial. Amb un pressupost de 300.000 euros, els treballs tindran un termini d'execució de tres mesos.

El projecte forma part de les accions acordades entre l'Ajuntament d'Olot i la Generalitat per continuar en la millora de l'avinguda Sant Jordi de forma paral·lela a la construcció de la variant, tal com va anunciar en la seva visita de l'1 de març a Olot el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. La Junta de Govern Local del 14 de març va aprovar la memòria valorada per a la rehabilitació del ferm de l'avinguda Sant Jordi. A la mateixa sessió, es van adjudicar les obres de millora del paviment per un import de 47.116 euros. Els treballs es van iniciar el dijous 28 de març i van durar dos dies durant els quals es van asfaltar 1.225 m2 de l'avinguda Sant Jordi, del carrer Portbou i Zamenhoff.

L'Ajuntament d'Olot continua treballant amb la Generalitat de Catalunya la concreció de futures actuacions i la implementació de noves mesures per tal de reduir l'efecte del trànsit a l'avinguda Sant Jordi. La instal·lació de radars i la reducció del límit de velocitat en hores nocturnes, la programació dels semàfors en groc intermitent a la nit, l'increment de la vegetació al voltant de la via i la impermeabilització acústica de les finestres són algunes de les mesures amb què s'està treballant. El reforç de la senyalització d'itineraris de llarg recorregut (prohibició abans del túnel de Bracons) i dels controls policials de camions són altres de les accions plantejades i que s'han posat en coneixement dels representants de les associacions de veïns i de la plataforma de l'avinguda Sant Jordi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90157_lajuntamentdolothaaprovataque-tmatielprojecteperalamilloradelavinguda-antjordi-1.htm