logo
Imprimir
07-05-2019 | 19:51hs
•ACTUALITAT GIRONA

Girona celebra el títol de Lliga Femenina de l'Spar Citylift

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut les jugadores, l'equip tècnic i la directiva del club a l'Ajuntament de Girona aquesta tarda

La ciutat de Girona ha celebrat aquesta tarda el títol de Lliga Femenina de bàsquet de l'Spar Citylift Girona, que va proclamar-se campió de la competició diumenge després de derrotar el Perfumerías Avenida al Pavelló Municipal Girona-Fontajau. Aquest és el segon campionat que aconsegueix el club al llarg de la seva història, després del que van guanyar el 2015.

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha rebut les jugadores, l'equip tècnic i la directiva de l'entitat a l'Ajuntament de Girona. "Avui hem volgut fer un reconeixement immens a tota la família de l'Uni. Ens heu fet sentir profundament orgullosos. Heu demostrat què és el sacrifici i que treballant en equip s'aconsegueixen reptes que semblaven impossibles. Vosaltres ho heu fet possible, heu deixat el nom de Girona a dalt de tot i us estem molt agraïts en nom de la ciutat", ha manifestat l'alcaldessa.

Després de la recepció, que s'ha fet al despatx d'Alcaldia, les components de l'equip han sortit al balcó del consistori per adreçar-se a les desenes d'aficionats i aficionades que havien vingut a la plaça del Vi per celebrar el títol amb l'equip.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/90039_gironacelebraeltitoldelligafemeninadel-parcitylift-2.htm