logo
Imprimir
07-05-2019 | 09:47hs
•LA SELVA

Presentació del llibre Manual d'autoajuda per a catalanoparlants, de l'escriptor Andreu Gonzàlez a Santa Coloma de Farners

Amb motiu del desè aniversari de la campanya "Encomana el català"

Per commemorar els deu anys de la campanya "Encomana el català", que es va dur a terme a Santa Coloma de Farners, el proper dijous, 9 de maig, tindrà lloc a la Casa de la Paraula la presentació del llibre Manual d'autoajuda per a catalanoparlants, de l'escriptor Andreu González.

Durant l'acte, que començarà a les 7 de la tarda, prendran la paraula persones que van participar en aquella campanya i alumnes dels cursos actuals. També es difondrà el programa del Voluntariat per la llengua a fi d'animar els assistents a fer de voluntaris.

L'objectiu és aprofitar el desè aniversari d'aquella campanya per continuar la tasca de conscienciar els catalanoparlants perquè no canviïn automàticament de llengua quan s'adrecen a un nouvingut o un desconegut, actitud completament devastadora per a la pervivència i l'extensió de l'ús de la llengua catalana.

L'acte l'organitzen el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Centre Municipal d'Educació de Santa Coloma de Farners.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/89969_pre-entaciodelllibremanualdautoajudaperacatalanoparlant-dele-criptorandreugonzaleza-antacolomadefarner--1.htm