logo
Imprimir
06-05-2019 | 10:06hs
•LA GARROTXA

La Festa del Roser omple Sant Joan les Fonts de bona música, humor i entreteniments per a totes les edats

Finalment, diumenge a la tarda s'han celebrat les tradicionals sardanes amb la Cobla Osona a la plaça major i l'espectacle d'humor amb Roger Pera i Sam Sánchez

Gràcies a la Comissió de festes, l'Ajuntament, entitats i la ciutadania han fet possible que la Festa del Roser esdevingui una gran celebració amb actes ben diversos i per a tothom.

S'ha donat el tret de sortida de la Festa del Roser amb la presentació del llibre "La indústria i el comerç de Sant Joan les Fonts" dels autors Joan Carreres, Josep Oliveras, Manel Soler i Xavier Valeri, un llibre que recull tota l'activitat econòmica des de l'any 1771 fins al 2019.

A la tarda del dissabte s'ha celebrat la Festa infantil amb inflables i tot seguit s'ha donat pas a la "Festa Petita" iniciant les actuacions amb el grup de playback 'Surti com ' que ha dut a terme un recopilatori d'actuacions de la seva nova proposta, tot seguit l'Orquestra diversiones ha mantingut l'ambient de festa i diversió i posant el toc final el Dj Sek.

Diumenge per la seva part, s'ha iniciat amb el Concurs de pintura ràpida i dibuix organitzat per l'Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts, amb categories infantils, juvenils i d'adults. A les dotze del migdia ha tingut lloc la tradicional ofrena a la Mare de Déu del Roser i la missa solemne, i tot seguit la tradicional cercavila i el ball dels gegants, els capgrossos de Begudà i en Jaumet, on a la plaça major ens han ofert els seus balls i ha tingut lloc el vermut a càrrec de la Comissió de Festes.

Finalment, diumenge a la tarda s'han celebrat les tradicionals sardanes amb la Cobla Osona a la plaça major i l'espectacle d'humor amb Roger Pera i Sam Sánchez, que han representat la comèdia "Orgasmes" al Pavelló Poliesportiu, posant punt i final a la Festa del Roser de la millor manera possible.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/89912_lafe-tadelro-eromple-antjoanle-font-debonamu-icahumorientreteniment-peratote-le-edat--1.htm