logo
Imprimir
02-05-2019 | 22:30hs
•EL RIPOLLèS

Arriba la Festa Major de Ripoll 2019

Una Festa Major que potencia les activitats diürnes i amb opcions per a tots els públics

Del 10 al 13 de maig torna la Festa Major de Ripoll, que amb el lema Fes la Teva Festa, arriba carregada de propostes per a tots els gustos i edats. A més dels actes que ja són una tradició com el Pregó d’inici de Festa Major que tindrà lloc a la sala Abat Senjust el divendres 10 a les 19 h., i que aquest any serà a càrrec del músic Ripollès Joan Amils, l’ofici Solemne de Sant Eudald el dia 11 a les 11 h,  la Tornaboda del dia 13 a la font del Tòtil o l’espectacle Piromusical que serà la traca final de la Festa.

Una novetat a destacar, i amb l’objectiu de potenciar les activitats de dia, és l’Espai Diürn de la Plaça Sant Eudald que des de les 11 h del matí del dia 11 i al llarg de tot el dia farà que Ripoll visqui el Dia de Sant Eudald d’una forma festiva total, amb concerts, espectacles, dansa…, empalmant amb la nit. El mateix dia 11 a les 19.30 h al pavelló municipal tampoc faltarà el concert de Festa Major amenitzat per l’Orquestra Selvatana, que repetiran a partir de les 22 h al mateix lloc però amb format de ball.

També per segon any consecutiu la comissió de Festes Infantil,  formada per un grup de pares i mares, han organitzat activitats per compartir en família i pensades per sorprendre els nens i nenes de Ripoll. Ens faran ballar a ritme de reggae amb família, riure amb espectacles de carrer o gaudir dels inflables a la font del tòtil. Destacar, també, el Mercat de les Arts que es farà el dissabte 11 a partir de les 13 h a l’església de Sant Pere , que s’avança una setmana perquè sigui més festiu i formi part de l’engranatge de la Festa. I seguint en l’àmbit Cultural destacar el muntatge teatral “Pel Davant i Pel Darrera” que amb un cartell de luxe es podrà veure el diumenge 12 a les 20 h al teatre Comtal. En el marc de la programació musical hi haurà oferta per a tots els gustos amb més d’una proposta cada dia. Des de la 15a trobada de música tradicional del Ripollès, l’actuació de reconeguts grups musicals com Doctor Prats o Obeses, DJ’s, música electrònica, dansa, sardanes, … per satisfer a tot el públic variat. Un apunt especial al Sopar de Valents, que enguany arriba a la desena edició i que ja és un clàssic de la festa.

També enguany es recupera la tradició d’engalanar els balcons amb el Domàs de festa Major, que es pot adquirir als comerços col·laboradors de la vila.

Des de l’Ajuntament es vol agrair una vegada més a la Comissió de Festes, a la comissió infantil, a les entitats i associacions i a tots els voluntaris i voluntàries que fan possible la Festa Major de Ripoll.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/89808_arribalafe-tamajorderipoll2019-1.htm