logo
Imprimir
02-05-2019 | 11:42hs
•LA SELVA

Riudellots de la Selva ofereix 6 places en el programa 'Brigada Jove'

La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 17 de maig

Un any més, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ofereix 6 places en el marc del projecte formatiu "Brigada Jove", amb l'objectiu de fomentar les habilitats laborals i l'adquisició de competències professionals dels joves participants. Riudellots de la Selva odfereix aquest programa des de fa 11 anys.

Les places oferides són de manteniment de la brigada i d'auxiliar pràctic administratiu.

La presentació de sol·licituds es pot fer fins al 17 de maig de 2019 a les oficines de l'Ajuntament en el seu horari d'atenció al ciutadà i també a la seu electrònica de l'Ajuntament.

Un cop finalitzat el termini de presentació d'instàncies, es dictarà resolució, en el termini màxim d'una setmana, declarant aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos, que es publicarà a la web municipal. Es concedirà un termini de 10 dies naturals per a al·legacions i possibles reclamacions, que seran resoltes en el termini màxim de 3 dies. La resolució serà publicada a la web municipal. En cas de no presentar-se al·legacions la llista provisional esdevindrà definitiva sense necessitat de nova resolució.

Podeu consultar les bases a riudellots.cat




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/89769_riudellot-dela-elvaofereix6place-enelprogramabrigadajove-2.htm