logo
Imprimir
25-04-2019 | 14:03hs
•TARRAGONA

CaixaBank patrocina la V Nit de l'Empresari de les Terres de l'Ebre

Durant l'acte, que tindrà lloc el 2 de maig, es reconeixerà a les empreses més destacades. CaixaBank lliurarà el guardó a la tradició familiar

CaixaBank i l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE) han signat el conveni pel qual l'entitat financera patrocinarà la V Nit de l'Empresari de les Terres de l'Ebre que tindrà lloc el 2 de maig i que reconeixerà les empreses que hagin destacat en diversos àmbits com el tecnològic, la sostenibilitat, la internacionalització o la responsabilitat social, entre d'altres. Amb el suport de CaixaBank, l'AECE recupera l'esdeveniment empresarial després de vuit anys de no dur-se a terme.

L'acte, que tindrà lloc al pavelló poliesportiu del Temple de Tortosa, aplegarà empreses, gremis i associacions sectorials de les comarques del Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d'Ebre. Durant l'esdeveniment es donaran a conèixer els Guardons i Reconeixements AECE. CaixaBank lliurarà el premi a l'empresa que ha destacat en l'àmbit de la tradició familiar.

La V Nit Empresarial de les Terres de l'Ebre vol ser un punt de trobada de l'empresariat del territori i un acte de reconeixement a l'esforç dels empresaris de la zona que amb el seu treball diari contribueixen al desenvolupament de les comarques ebrenques.

La sessió s'iniciarà amb una tertúlia empresarial que sota el títol "Empresa, economia i territori" aplegarà al president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre; a la presidenta de FEPIME Catalunya, M. Helena de Felipe, al president del Grup Bon Preu, Joan Font i al director general de Remsa Memorial, SA, Fernando Muiño.

Un centre especialitzat a les Terres de l'Ebre

CaixaBank posa disposició de les empreses de les Terres de l'Ebre d'un centre especialitzat per donar resposta, exclusivament, a les necessitats de les empreses. El centre està ubicat a Tortosa, i hi treballen 5 experts, en la gestió integral de les empreses, oferint una proposta de valor única i diferenciada.

CaixaBank s'ha consolidat com l'entitat que trien les empreses. Segons l'estudi de penetració de mercat de FRS Inmark, el 48% de les companyies espanyoles que facturen entre 1 i 100 milions d'euros són clients de CaixaBank. L'entitat compta amb una xarxa especialitzada formada per 120 centres repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament d'empreses.

Sobre l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre

L'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre (AECE) es crea el 1997 amb l'objectiu d'aglutinar les empreses, gremis i associacions sectorials de les comarques del Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d'Ebre i per donar suport i respostes en tots els assumptes que les puguin afectar.

Actualment l'AECE, que presideix Mª José Fernández, compta amb unes 500 empreses associades de les quatre comarques i forma part de la Junta Directiva de Foment del Treball Nacional i Fepime Catalunya. A més, s'integra al comitè executiu de Fepime i la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/89345_caixabankpatrocinalavnitdelempre-aridele-terre-delebre-1.htm