logo
Imprimir
21-04-2019 | 14:51hs
•+ NOTíCIES

Lamuà anuncia que l'Estat està treballant en l'acabament del Passeig Marítim de Platja d'Aro

Batet fa una crida a "evitar els intermediaris" i apostar pel PSC per garantir el govern de Sánchez

La Ministra de Política Territorial i candidata del PSC a les generals per Barcelona, Meritxell Batet, i el candidat al Congrés per Girona, Marc Lamuà, han anunciat aquest matí a Platja d'Aro que l'Estat ja està treballant en l'acabament del Passeig Marítim fins al Port d'Aro, una reivindicació històrica del municipi. Batet ha visitat el municipi acompanyada pels candidats al Congrés i Senat, Marc Lamuà, Blanca Cercas i Ferran Camas, i després de visitar la carpa informativa del PSC, s'ha reunit amb representants turístics i membres de la junta del Port d'Aro les inquietuds entorn del passeig marítim.

En aquest sentit, Lamuà ha explicat que Costes de l'Estat ja ha començat la tramitació de la licitació del projecte de la passera sobre el riu Ridaura i l'acabament del Passeig Marítim fins a Port d'Aro, una reivindicació històrica que podria començar a veure la llum aviat, segons ha informat el PSC, que apunta que el projecte, podria estar en execució la tardor del 2020.

Batet ha destacat que el projecte, que transformarà la façana marítima, és fruit de la col·laboració entre l'Estat i l'Ajuntament.

"Posarà punt final a un greuge històric, a una situació que estava encallada des de fa quasi 30 anys. Aquest govern socialista ha aconseguit desencallar les obres, i això demostra que posarem tota la cura a fer que els pobles i ciutats de la Costa Brava tinguin cuidades les infraestructures i les platges, perquè siguin un punt focal del nostre turisme i de la nostra vida mediambiental", ha destacat el número 1 a la llista pel Congrés de Girona, Marc Lamuà.

I és que en la seva visita a la Costa Brava, Batet ha posat l'accent en les polítiques ambientals, perquè "un dels temes més aturats els darrers anys del PP és la lluita contra el canvi climàtic, és un repte de present i de futur i sabem que hem de fer polítiques ara per tenir fruits a mitjà i llarg termini".

En aquest sentit, ha exposat que les propostes socialistes se centren en l'avantprojecte de llei contra el canvi climàtic, un pla integral per Europa i una estratègia de transició justa perquè hi hagi un impacte social 0. També ha exposat l'aposta per les energies renovables, un pla estratègic pel sector automobilístic i la priorització de les polítiques per reutilitzar l'aigua.

Per tot plegat, la ministra ha cridat els votants a evitar "intermediaris" com ERC i apostar a les urnes per la papereta socialista per garantir un Govern de Pedro Sánchez, perquè els diputats del PSC "el faran president". "Els diputats d'ERC no ho sé, perquè el que han fet és bloquejar polítiques d'esquerres, bloquejar uns pressupostos generals de l'Estat que podrien haver resolt molts problemes reals dels ciutadans i podrien estar en aquests moments aprovats. Crec que no podem córrer riscos", ha dit abans de visitar també Palafrugell.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/89091_lamuaanunciaquele-tate-tatreballantenlacabamentdelpa-eigmaritimdeplatjadaro-1.htm