logo
Imprimir
20-04-2019 | 16:21hs
•LA GARROTXA

Detenen un agent de la Policia Nacional per l'assassinat de la seva parella a Olot

La filla de la víctima, de 14 anys, ha estat la que ha donat l'avís als Mossos d'Esquadra mentre que el presumpte autor s'ha intentat suïcidar

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí a un agent de la Policia Nacional per l'assassinat de la seva parella a la localitat de Sant Cristòfol les Fonts (Olot). L'avís, que s'ha produït quan passaven uns minuts de les 8 del matí, l'hauria fet la filla de la víctima, d'uns 14 anys i que en el moment dels fets no es trobava en el domicili.

El presumpte autor és un home de 38 anys, de nacionalitat espanyola i hauria comès l'assassinat amb una arma de foc. Segons apunten diferents mitjans, després de matar a la seva parella, l'home s'hauria volgut suïcidar. Finalment, els Mossos d'Esquadra desplaçats fins al lloc dels fets l'han detingut. En aquests moments, l'agent de la Policia Nacional està ingressat, en estat greu, a l'hospital Trueta de Girona però no es tem per la seva vida.

La Divisió d'Investigació Criminal ha obert una investigació per saber les causes de la mort, i en aquests moments, aquesta es troba sota secret de sumari. La comitiva judicial s'ha traslladat fins al lloc dels fets i a les dues de la tarda, la funerària ha traslladat el cos de la víctima a l'institut de medicina legal, on li practicaran l'autòpsia.

Segons alguns veïns de la zona, l'autor de l'assassinat i la víctima mantenien una relació sentimental des de feia dos anys. De fet, l'agent de la Policia Nacional treballava a Camprodon (Ripollès). La víctima tenia dos fills d'un matrimoni anterior, i un d'ells seria la noia de 14 anys que hauria donat l'avís a la policia catalana i als serveis d'emergència. L'adolescent hauria trobat el cos de la seva mare a la matinada, quan tornava de festa.

A l'espera dels resultats de l'autòpsia i de la investigació, l'Ajuntament d'Olot ha convocat una concentració de rebuig al crim a les vuit del vespre i ha decretat tres dies de dol.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/89071_detenenunagentdelapolicianacionalperla-a-inatdela-evaparellaaolot-1.htm