logo
Imprimir
17-04-2019 | 13:49hs
•LA SELVA

L'empresa Pep Serra obre el punt de venda de Tossa de Mar

Pep Serra va iniciar la seva activitat l'any 1973, al llarg d'aquests 45 anys, ha anat creixent però sempre ha intentat mantenir els seus valors com a empresa familiar

L'empresa 'minorista' de roba multimarca, Pep Serra -Pepserrastreetwear-, amb seu a Santa Coloma de Farners ha obert el punt de venda de Tossa de Mar. Coincidint amb l'inici de temporada de primavera, Pep Serra ha inaugurat la 16a temporada a la població costera.

Durant els mesos de primavera, Pep Serra obrirà cada dia de la setmana, a excepció de dimecres que la botiga romandrà tancada. Si bé l'horari actual entre setmana és reduït, a partir de Setmana Santa l'horari s'ampliarà i els dies festius el punt de venda romandrà obert.

Aquelles persones que vulguin seguir l'actualitat de les botigues Pepserrastreetwear ho poden fer a través del seu web www.pepserrastreetwear.com o bé a través del seu facebook o Instagram @pepserrastreetwear. Pep Serra també ven online a través del seu web i a través d'Amazone.

S'hi poden trobar les marques Superdry, Salsa Jeans, Only, Vero Moda, Jack and Jones, Blend, Blend She, Ichi, B-Young, Vila, Jaqueline and the young, Streetone, Pepe Jeans, Guy, Alcott, Scout, XtI, entre altres.

Actualment, Pep Serra compta amb quatre punts de venda. Dos situats a Santa Coloma de Farners; un dirigit a un públic més jove i informal ( Pep Serra), i un segon dirigit a la dona de mitjana edat (Les Escales) i finalment dos punts de venda en les poblacions de Tossa de Mar i l'Escala (Pep Serra) dedicades també al públic més jove.

Pep Serra va iniciar la seva activitat l'any 1973, al llarg d'aquests 45 anys, ha anat creixent però sempre ha intentat mantenir els seus valors com a empresa familiar.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88975_lempre-apep-erraobreelpuntdevendadeto-ademar-2.htm