logo
Imprimir
17-04-2019 | 10:56hs
•ESPORTS

Òscar Boronat entre els millors regatistes internacionals de la classe Europa a Torbole

El blanenc completa una excel·lent regata internacional i es situa al 29è lloc de 130 regatistes. Convertint-se en el 6è regatista espanyol

21a edició de la Reunió Europa Class, organitzada pel Circolo Vela Torbole (llac de Garda), del dissabte 13 al dilluns 15 d'abril. La Regata internacional, que supera les dues dècades i que, ha reunit a l'elit de la classe europa de vela, al país transalpí amb 130 regatistes de dotze nacionalitats: Alemanya, Dinamarca, Suècia, Polònia, Itàlia, Bèlgica, Finlàndia, Espanya, Rússia i la República Txeca. Tres dies de competició nàutica molt emocionants amb 9 proves disputades que no varen decidir el podi fins a l'últim moment.

Unes condicions molt variables van estar un dels trets més destacables durant els tres dies de competició. Fred i vents del sud de fins a 16 nusos el primer dia, vents del nord molt més lleugers el segon i, finalment, sol i vents del sud de nou amb 11 nusos en l'últim dia, varen estar la radiografia meteorològica característica, una vegada més, del llac dels Alps.

Des del punt de vista competitiu, ja des del segon dia es va establir un bonic duel entre el noruec Lars Johan i el txec Stepan Sivy. Un sol punt els va separar al podi, essent tercera de la general la danesa Anna Livbjerg que va mantenir la tercera posició absoluta, amb unes regates finals extraordinàries.

Pel que fa a la participació blanenca, Òscar Boronat, únic regatista representant del Club de Vela Blanes, es va situar entre els millors espanyols en competició. 6è regatista espanyol masculí i 29è de la general amb 130 competidors, situen el blanenc com una de les figures més destacades del club dins la classe. Òscar va estar en tot moment entre els millors i va aconseguir completar dues proves entre els deu millors d'una general dominada pels regatistes nòrdics en tot moment.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88960_o-carboronatentreel-millor-regati-te-internacional-delacla-eeuropaatorbole-2.htm