logo
Imprimir
15-04-2019 | 16:09hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank Hotels & Tourism i CEHAT amplien la línia de finançament per al sector hoteler a 4.000 milions d'euros

A través d'aquesta línia de crèdit, CaixaBank dona una resposta eficaç a les necessitats dels més de 15.000 establiments del sector, agrupats en 51 associacions d'àmbit nacional, provincial, autonòmic i local a tota Espanya

CaixaBank Hotels & Tourism i la Confederació Espanyola d'Hotels i Allotjaments Turístics, CEHAT, han ampliat fins a 4.000 milions d'euros la seva línia específica de finançament amb l'objectiu de continuar impulsant i dinamitzant el sector turístic i hoteler. L'acord entre ambdues entitats, que es va renovar al març de 2018 amb validesa de dos anys i contemplava 3.000 milions d'euros en finançament, suma amb aquesta ampliació 1.000 milions d'euros que serviran per continuar donant suport al sector. Aquesta línia de crèdit es canalitza a través de les 51 associacions hoteleres d'àmbit nacional, provincial, autonòmic i local en tot el territori espanyol integrades a la CEHAT, que aglutinen més de 15.000 establiments i representen 1.800.000 places.

En l'acte d'ampliació de l'acord, que s'ha celebrat a les oficines de la seu de CaixaBank a Madrid, han estat presents el director executiu de Banca d'Empreses de CaixaBank, Luis Cabanas; i el president de la CEHAT, Juan Molas. Cabanas ha destacat que "per a CaixaBank Hotels & Tourism és fonamental mantenir i incrementar el suport als nostres clients del sector hoteler, un sector que gaudeix de bona salut, com demostra aquesta ampliació de línia de finançament amb la CEHAT". Per la seva part, Molas "celebra que una entitat de prestigi com CaixaBank ampliï any rere any el volum de crèdit cap a les empreses hoteleres, inequívoc senyal de la confiança que mantenen en el sector".

CaixaBank, entitat de referència en el sector turístic, ha tancat l'exercici 2018 amb una concessió de 2.200 milions de crèdit al sector hoteler, un 46% més que l'any anterior. A la Costa Brava, durant l'any passat es van concedir 54 milions d'euros, el que representa un increment del 29%. Les xifres demostren el bon comportament de la indústria turística en aquest moment. Amb aquests resultats, l'entitat ha superat àmpliament l'objectiu que es va establir a principis de 2018 de créixer un 20% i encadena dos anys consecutius d'importants creixements en concessió de crèdit en el sector. CaixaBank Hotels & Tourism compta amb 8.930 clients del sector hotels i altres allotjaments i 5.010 milions d'euros de volum de negoci, cosa que posiciona l'entitat com un referent per a aquest segment d'empreses.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88830_caixabankhotel-touri-micehatamplienlaliniadefinancamentperal-ectorhotelera4000milion-deuro--1.htm