logo
Imprimir
13-04-2019 | 17:48hs
•POLíTICA

Alonso-Cuevillas (JxCat) reclama el vot per 'negociar la sortida de Catalunya d'Espanya'

El cap de llista del partit al Congrés per Girona ha lamentat la "situació anòmala i excepcional" d'aquesta campanya electoral

Durant la jornada d'avui, Jaume Alonso-Cuevillas ha recorregut diversos municipis de les comarques gironines amb l'objectiu de captar el vot a favor de Junts per Catalunya (JxCat). El cap de llista del partit al Congrés per Girona ha començat el dia a Santa Coloma de Farners, on ha manifestat que "hem d'obtenir el màxim suport i força per fer veure a Madrid que l'única solució és seure i negociar la sortida de Catalunya d'Espanya".

Jaume Alonso-Cuevillas també ha insistit en la idea que la campanya electoral de les eleccions generals del pròxim 28 d'abril es celebren en una "situació anòmala i excepcional". Evidentment, Alonso-Cuevillas ha fet referència als líders independentistes processats, que enguany no podran participar activament a la campanya electoral. De fet, el primer dia de campanya, el cap de llista per Girona ja va visitar la presó de Soto del Real per donar suport als candidats de Junts per Catalunya de les altres tres circumscripcions: Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sánchez.

Alonso-Cuevillas, que ha participat en un dinar-tertúlia a l'Àntiga Fàbrica Burés d'Anglès i en les presentacions de les candidatures de Riudellots de la Selva, Breda i Campdevànol, també ha posat èmfasi en el fet que "la nostra candidatura és transversal i vol fer efectiu el mandat de l'1-0". El cap de llista de JxCat al Congrés per Girona ha afegit que "necessitem una gran majoria per proclamar al Congrés i al Senat que la llibertat i la dignitat guanyaran a la deriva repressiva de l’Estat".
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/88779_alon-o-cuevilla-jxcatreclamaelvotpernegociarla-ortidadecatalunyade-panya-1.htm